Mijatović: Ha Bale marad, az az ő baja, Modrić viszont nem lehet része semmilyen üzletnek

A klub korábbi játékosa és sportigazgatója mondta el véleményét néhány olyan aktuális téma kapcsán, mint Bale, Modrić és a játékrendszer.

Pedja Mijatović korábban is kifejezte már véleményét Bale kapcsán, ezúttal sem rejtette véka alá gondolatait, amelyek most sem voltak túl pozitívak a walesi szélsőre nézve, aki bár tisztában van Zidane elképzeléseivel, mégsem szándékozik távozni Madridból.

„Ha Bale marad a Real Madridban, a klubnak semmi gondja nem lesz ezzel. Az egyedüli, akinek problémái lesznek, az Bale. Nem szerepel Zidane terveiben.”

Az elmúlt időszakban több találgatás is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy Luka Modrić esetleg elhagyja a Real Madridot, szóba hozták az AC Milannal, vagy a PSG-vel, azonban Mijatović, aki közel áll a horvát középpályáshoz, úgy gondolja, hogy a Lukita nem megy sehová.

Modrić nagyon boldog a Real Madridban, barátjaként pedig annyit mondhatok, hogy maradni fog. Luka nem lehet része semmilyen üzletnek, ő a regnáló aranylabdás.”

Mijatovic

A gyengére sikerült előszezon legutóbbi mérkőzésén Zinédine Zidane új felállást próbált ki, ami kifejezetten eredményesnek bizonyult a Salzburg ellen, hiszen a csapat védekezése sokkal stabilabbá vált. A szakember szerint ezt a formációt még sokszor viszontlátjuk majd az idény során.

„Úgy hiszem, hogy Zidane rendszeresen három középső védővel fog felállni. A Madrid versenyben lesz mindenhol, folyamatosan javulnak majd. Mindenesetre az előszezon elég furára sikeredett.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK