Mijatović: Ha már nem változik a keret, nem lehetünk túl optimisták

Pedrag Mijatović volt az egyik spanyol rádióműsor vendége, ahol a Real Madriddal kapcsolatos témákban mondta el a véleményét.

Pesszimizmus: „Ha a keret már nem változik, akkor is versenyképes lesz, de mégsem lehetünk túl optimisták. Nem gondolhatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak és sok címet fogunk nyerni? Versenyben leszünk, de vannak nálunk jobb csapatok is.”

Neymar leigazolása: „Ha Neymar érkezik, az egyértelműen érdekessebbé teszi a dolgokat. Szívesen látnám Madridban.”

Csonka középpálya: „Meglátjuk, hogy hoznak-e még valakit, mielőtt bezárul az átigazolási ablak, de nem vagyok túl optimista. A középpálya közepe kissé foghíjas, nincs túl sok alternatíva. Egy jobb középső középpályás elkelne még.”

Mijatovic

Hazard átveheti-e Cristiano helyét: „Nincs még egy Cristiano, ilyen opció nincs. Azokkal a játékosokkal kell számolni, akik itt vannak. Az egyetlen, aki meg tudja teremteni a különbséget, az Hazard. Remélem, hogy nagyobb mértékű lesz a keret megreformálása a nyáron.”

Bale 180 fokos fordulata: „Nem lep meg, hogy Bale kezdő lett. Remekül teljesített ezen a két meccsen. Számolni kell vele és motiválni kell őt. Meglátjuk, hogy mi történik.”

Beilleszkedés: „Az előszezon eléggé mozgalmas volt, de ez már a múlt. Időt kell adni az új játékosoknak a beilleszkedésre.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK