Neymar a Barcelonát választotta

A brazil támadó közölte a PSG-vel szándékait.

Ha a Barcelona eddig arra várt, hogy Neymar kiálljon magáért és nyomást helyezzen a Paris Saint-Germainre annak érdekében, hogy a franciák visszaengedjék a katalán együtteshez, akkor most teljesült a vágyuk. Bár nem nyilvánosan, de a brazil támadó kifejezte szándékát a PSG sportigazgatója, Leonardo felé, miszerint kizárólag a Barcelonában szeretne futballozni.

A játékos tudta, hogy a Barcelona egy újabb ajánlattal készül, ahogy azzal is tisztában van, hogy most érkezett el a nyár átigazolási szappanoperájának döntő pillanata.

Leonardo számára most már egyértelmű, hogy a brazil vissza akar térni korábbi csapatához, és nem akar sem a Juventus, sem pedig a Real Madrid játékosa lenni.

Neymar

Egy gránátvörös-kék delegáció kedden Párizsba utazott, hogy prezentálja legújabb ajánlatát Nassel Al-Khelaifi és Leonardo felé, ami nem volt más, mint 170 millió euró és Ousmane Dembelé kölcsönjátéka.

Francia hírek szerint a PSG Nelson Semedót is az üzlet részévé akarja tenni, és egy 100 millió euró + Dembelé + Semedo ajánlatot elfogadnának, azonban a jobb oldali védő egyáltalán nem akar Párizsba költözni.

Már csak 6 nap van hátra az átigazolási időszakból, a Barcelona pedig átvette a vezetést a Neymarért folytatott küzdelemben, felvértezve a játékos visszatérési szándékával. A Real Madrid és a Juventus figyeli az eseményeket, és még semmi nem dőlt el.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK