A lehetséges jelöltek Zidane helyére

A MARCA szerint nem túl hosszú a lista, amin a Zinédine Zidane távozása esetén bevethető edzőket tartalmazza.

Amikor változásra van szükség a kispadon, Florentino Pérez általában olyan edzőket választ, akik az adott pillanatban csapat nélkül vannak, vagy a Real Madrid Castillát irányítják.

Ha megnézzük azokat a lehetséges jelölteket, akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek, három nevet találunk.

José Mourinho:
A portugál edző még mindig csapat nélkül van, miután decemberben elköszönt tőle a Manchester United. Visszatérése komolyan felkavarná az állóvizet a Real Madridnál. Tökéletesen ismeri a klubot, tekintélye pedig hihetetlenül hasznos lehet a csapat újjáépítése során.

Massimiliano Allegri:
A Juventus korábbi trénere 2018-ban már a klub egyik jelöltje volt az edzői posztra, amikor Zidane lemondott. Allegri, Antonio Conte és Mauricio Pochettino helyett akkor végül Julen Lopetegui lett a Madrid edzője. Az olaszt érdekelte a munka, de tiszteletben tartotta a Juventusszal akkor még élő szerződését.

Edzők

Raúl:
A Real Madrid korábbi csapatkapitánya Zidane útját követné, hiszen a francia is a Castilla edzői székéből ült át az első csapathoz, miután Rafa Benítezt menesztették. Santiago Solari szintén a Castillától került fel az első csapathoz Lopetegui menesztését követően. Raúl lehet a következő a sorban?

Ti meddig szavaznátok bizalmat Zinédine Zidane-nak? Ha pedig edzőváltásra kerülne sor a jövőben, kit tudnátok elképzelni a helyén?

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK