Lopetegui: Kiegyenlített mérkőzés volt

Kollégájához hasonlóan Julen Lopetegui is megtartotta mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját, ahol a mérkőzést elemezte.

„A csapat a végsőkig küzdött, végig meccsben voltunk. Voltak helyzeteink, de az utolsó labdaérintések nem voltak elég pontosak. A csapat nagy erőfeszítéseket tett. Kár, hogy nem tudtunk egy pontot megmenteni, eléggé kiegyenlített meccs volt.”

Lopetegui

„Az első félidőben jól játszottunk, de kétszer is labdát veszítettünk, mindkét helyzetük ezekből született. A második játékrészben nem tudtunk megfelelően támadni, és bár kevesebbszer veszítettünk labdát, szükség lett volna jó befejezésre az utolsó harmadban. Ha nem használod ki a helyzeteidet a Madrid ellen, meg fognak büntetni, ma is ez történt.”

„A részletek fontosak. Szerettünk volna lövésekkel operálni és meg akartuk állítani a Madrid kontráit. Ezt nem sikerült megtennünk és végül meg is fizettünk érte.”

„Lehet, hogy megérdemelt volt a sárga lapom a reklamálás miatt, de teljesen egyértelmű mezhúzás volt. Nem gondolom, hogy most van itt az ideje a bíráskodásról beszélni.”
 

Forrás: sevillafc.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…