Egyesületi tagok figyelem! Fontos változások!

A Real Madrid új lehetőséget kínál a szurkolói egyesületek számára, amely érinti a mérkőzésekre való kiutazást, továbbá extra kedvezményeket is jelent. Amennyiben egyesületünk tagja vagy, kérjük, hogy figyelmesen olvasd végig ezt a levelet és a kapcsolódó dokumentumokat, és ha Te is szeretnél élni a lehetőséggel, jelezz vissza nekünk október 31-ig! (A cikk tartalmát e-mailben is kiküldjük tagjaink számára!)

Ezúton tájékoztatunk minden egyesületi tagot, hogy a Real Madrid úgy döntött, hogy ettől az idénytől változásokat vezet be a klub hivatalosan bejegyzett egyesületei kapcsán, lényegében új lehetőséget kínál az egyesületeknek és tagjaiknak, amiről megküldte a hivatalos információkat nekünk is. Mi, mint a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület, szeretnénk veletek minden ehhez kapcsolódó információt megosztani.

A Real Madrid bevezeti a Carnet Oficial Del Peñistát, vagyis a Szurkolói Klub Tagkártyát. Ez egy Real Madrid által biztosított, kedvező árszabású azonosító kártya, amelynek segítségével bizonyos szolgáltatásokat, illetve kedvezményeket lehet igénybe venni. Fontos, hogy ez a kártya előnyt jelent a jegyigényléseknél, így aki tervezi, hogy egyesületen keresztül utazik a csapat valamely mérkőzésére, neki mindenképp ajánlott a kártya kiváltása. Elképzelhető, hogy a jövőben már csak ilyen kártyával rendelkezve lehet majd jegyeket igényelni a csapat meccseire egyesületi tagoknak.

Fontos! A szurkolói kártyát az egyesületen keresztül lehet igényelni, idényenként 1 alkalommal, ezúttal a fenti, október 31-es határidőig. (Az október 31-es határidő elmulasztása tehát azt jelenti, hogy legközelebb 2020 nyarán lesz lehetőséged csatlakozni ehhez a kezdeményezéshez!)

A kártya díja évi 5 euró, amelyet az egyesületünk feladata összegyűjteni és továbbítani a Real Madrid felé a későbbiekben. (Az 5 euró megfizetése alól mentesülnek például azok, akik a Real Madrid sociói, vagy rendelkeznek madridista kártyával (Carnet Madridista).) A fizetéssel kapcsolatos részletekről azokat, akik végül igénylik a kártyát, tájékoztatni fogjuk!

A kártyával járó előnyök:
–    Előny az egyesületi jegyigénylések esetén
–    50% kedvezmény a Bernabéu-túra árából
–    Részvételi lehetőség a Real Madrid által szervezett szurkolói találkozókon
–    Szervezett utazás Valdebebasba
–    Részvételi lehetőség kosárlabda mérkőzéseken
–    Részvételi lehetőség Castilla mérkőzéseken
–    Részvételi lehetőség jegysorsolásokon
–    Külön mobil applikáció és weboldal részleg a későbbiekben
–    Szurkolói hírlevél e-mailben
–    Születésnapi köszöntés

Figyelem! Ez a szurkolói kártya teljesen független a szurkolói egyesületek saját, tagjaik számára a belépést követően kiosztott klubtagsági kártyáitól. Szintén fontos, hogy ezen szurkolói kártya díjának befizetése nem mentesít senkit a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület éves tagdíjának befizetése alól.

És hogy miként juthatsz Te is hozzá egy ilyen kártyához?

Első körben egy regisztrációs lap kitöltését és visszaküldését kérjük Tőled október 31-ig.

A kártya igénybevételének feltétele a rendezett egyesületi tagsági viszony, vagyis naprakész tagdíjbefizetés.

A Szurkolói Klub Tagkártyával kapcsolatos, a Real Madrid által egyesületünk számára megküldött információkat magyar nyelvre fordítottuk, és elhelyeztük egy online tárhelyen, ahol Te is hozzáférhetsz.

A tárhely linkje:
https://drive.google.com/drive/folders/1cyPPRXqwn0HWekCmYcfx6JNedVih4TM0

A tárhelyen megtalálható dokumentumok:

Szurkolói klub tagkártya 2019 prezentáció.pdf: Kivonat a Real Madrid által készített prezentációból, ami tájékoztat a kártyával kapcsolatos információkról, kedvezményekről. Mennyibe kerül, ki kap mentességet a kapcsolódó díj befizetése alól, milyen kedvezményeket biztosít.

kivonat_szurkoloi_klub_szabalyzat.pdf: Kivonat a Real Madrid szabályzatából, kizárólag a Szurkolói Klub Tagkártya vonatkozásában.

szkt_reg_lap_utmutato.pdf: Útmutató a Real Madrid számára kitöltendő Regisztrációs laphoz. Ennek segítségével könnyedén kitölthető a spanyol nyelvű regisztrációs lap.

Ficha penista espanol_FELNOTT.pdf: A kitöltendő regisztrációs lap a tagoknak.

Ficha menor de edad espanol_KISKORU.pdf: A kitöltendő regisztrációs lap 18 éven aluli tagok számára. A különbség annyi, hogy itt a szülőnek, gondviselőnek kell aláírásával ellátnia a dokumentumot a megfelelő helyen (Firma del Padre o Tutor del peñista).

Amennyiben kérdésed van, egy egyesületünk e-mail címére küldött levélben felteheted.

Ha érdekel a lehetőség, a kitöltött dokumentumokat küldd el nekünk az egyesület e-mail címére! (pmh kukac penamadridista.hu)

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK