Bernard Lama: Areola nagyszerű kapus

A korábbi francia kapuskiválóság, Bernard Lama a MARCA-nak adott exkluzív interjút Areola kapcsán. A világ- és Európa-bajnok kapus bízik abban, hogy honfitársa kiharcolhatja helyét a Real Madrid kezdőjében.

„Nagyon jól ismerem Areolát, minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy top kapus legyen. Hihetetlenül atletikus, megvan benne a potenciál, de mondtam neki, hogy jobban fel kell hívnia magára a figyelmet.”

„Kiderül, hogy sikerül átlépnie azt a pszichológiai gátat, ami az állandósághoz kell, és amit a PSG egyáltalán nem segített elő.”

„Nem bíztak meg benne teljes mértékben, de voltak olyan meccsei, amikkel kivívhatta volna a kezdő pozíciót, viszont nem járt sikerrel. Remélem, hogy Madridban is megkapja a lehetőséget és Zidane jelenléte segíti őt, de az egész leginkább rajta múlik.”

Bernard Lama

„Areola nagyszerű kapus, remekül bánik a lábaival, fantasztikus fizikai adottságokkal rendelkezik, de nem volt eddig szerencséje.”

„Most van ideje bizonyítani, ha pedig ennyi ideig játszol a legmagasabb szinten, az jelzi, hogy nagyszerű kapus vagy.”

„Ha Zidane úgy döntött, hogy visszatér a Madrid kispadjára, az azért van, mert képes újra sikeres lenni. Nagyszerű játékos volt és kiváló edző. Sajnos a Real Madridnál nincs türelem, eredményeket akarnak.”
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK