Muslera: Büszkeséggel tölt el, hogy a Madrid ellen játszhatok

Fatih Terim mellett Fernando Muslera állt a sajtó rendelkezésére a Galatasaray - Real Madrid mérkőzést megelőzően a törökök részéről.

Az uruguayi válogatott Fernando Muslera szerint klubja mindent el fog követni a győzelem érdekében: "Már számtalanszor szembe kerültünk a Madriddal. Épp ezért olyan fantasztikus dolog a Bajnokok Ligája. Mindig hatalmas játékosok és klubok mérhetik össze a tudásukat. Egy nagyon fontos és nehéz mérkőzés előtt állunk. Szeretnénk megnyerni. Muszáj kiélveznünk minden percét. Mindent beleadunk majd a szurkolóink segítségével. A lehető legjobb eredmény elérése a cél."

"Nem arról van szó, hogy revansot akarunk venni a 2013-as eredményért. Ez egy egészen más szintű meccs lesz. Az utolsó percig a diadalért hajtunk majd. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Madrid ellen játszhatok. Ez egy dicsőség számomra. A Galatasaray pedig olyan, mintha az otthonom lenne."

Muslera

A meccs egy igazi klasszikus: "Mindenképp komoly presztízse van egy ilyen találkozónak. Az Ali Sami Yen-ben fogadni egy ekkora klubot csodálatos dolog számunkra. Azt hiszem, a BL-en belül már igazi klasszikussá érett a Reál Madrid-Galatasaray párharc. Nem ez az év legfontosabb meccse, de egy különleges csemege. Ha megmérkőzhetünk velük, az azt is kifejezi, hogy bajnokok vagyunk, egy igazán jelentős csapat."

A szurkolók ereje: "Az, hogy ilyen drukkereink vannak, hatalmas előny. Mindig támogatnak bennünket, s jelentős tényezői egy-egy meccsünknek. Mindenki látta, miként küzdöttek velünk és hatottak ránk a PSG ellen. Szükségünk van a közbenjárásukra, úgy, mint még sosem. Az biztos, hogy pokoli hangulatot teremtenek majd."

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK