Zidane: Egy nap Raúl lesz a Real Madrid edzője

Zinédine Zidane beszélt többek között Bale helyzetéről, Raúlról és rossz edzői tapasztalatairól is.

Visszatérés a hétvégi szünet után: "Nem nehezebb a visszatérés a szünet miatt, történt, ami történt, alkalmazkodunk az eredményekhez. Mindent bele kell adnunk a győzelemért. Tisztában vagyunk a helyzetünkkel, és tudjuk, mit kell tennünk holnap a három pont megszerzéséért. Meccseket kell nyernünk. Ennyi a dolgunk."

Rossz tapasztalatok: "Mindenki tudja, hogy a rossz tapasztalat hozzátartozik az edzői léthez. Amikor én nehéz helyzetben vagyok, azt is csak egy újabb mérkőzésként élem meg. Három pontot szerezhetünk, és készen állunk a győzelemre."

Raúl debütálásának 25. évfordulója: "Raúl egy edző, és lassan, higgadtan lépked előre. Játszottunk együtt, ő mindig is fontos része volt ennek a nagyszerű klubnak. A debütálásának a 25. évfordulója azt jelenti, hogy mind öregszünk. Természetesen ő is tanul a munkájából, egy nap pedig ő lesz a Real Madrid edzője."

Bale helyzete: "Sok mindent hallani, de Bale a mi játékosunk, keményen dolgozik. Fontos a keretnek és a klubnak is. Amikor nem számíthatunk rá, annak megvan az oka, ennyi. Sokan sokféle dolgot mondanak erről. Meglátjuk, mi lesz, mikor újra készen áll és 100 százalékos állapotban lesz. Arra koncentrál, hogy jól játsszon a csapat érdekében."

Bale utazása Londonba: "Személyes okokból utazott Londonba, a klub engedélyével. Beszélt a klubbal, hiszen joga van személyes ügyeket intézni. Minden esetben engedélyt kell kérned a klubtól, ez a legfontosabb. Azért is mehetett el, mert amúgy sem számíthatnánk rá. Ez egy egyszerű eset. Engedélyt kért, a klub pedig megadta ezt neki."

Bale esetleges januári távozása: "Soha nem beszélt a távozásáról. Ha tud edzeni, edz, ha tud játszani, játszik. Az tény, hogy sok meccsen lehetőséget kapott. Beszéltem vele és Jamesszel a Brugge elleni meccs előtt, és kiderült, hogy egyikükre sem számíthatok. Bale nyáron sem igazolt el, és ez így mindenkinek jobb. Itt van, és boldog, hogy itt lehet. Nem gondolok az érte érkező ajánlatokra."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK