Álom az álomért

Tromposch Ádám, egyesületünk tagja keresett meg minket egy általa indított jótékonysági akcióval kapcsolatban, mellyel a célja az, hogy egy alapítvány nagyköveteként segítsen egy igazán jó ügyet. Az Amigos a gyerekekért Alapítvány munkájához egy dedikált Raúl-mez felajánlásával kíván hozzájárulni. Madridista barátaink, segítsünk együtt!

Gyerekkoromban nagyon hamar egyértelművé vált, hogy a foci, és leginkább egy klub, egy játékos szeretete határozza majd meg az életemet. Amikor először láttam Raúl Gonzálezt a Real Madridban játszani, már a televízió előtt sem volt kérdéses, hogy eldőlt a sorsom, abban a pillanatban Real Madrid-szurkoló lettem.

Ez az évek során fanatizmussá vált, és felnőtt fejjel is megszállottan követem Raúl minden megmozdulását. Példakép. Talán ez a legjobb szó rá, játékosként és emberileg egyaránt. Az álmom persze mindig az volt, hogy egyszer láthassam őt élőben, Madridban, ami 2010-ben a szüleimnek hála meg is valósult.

De az ember mindig új álmokat tűz ki maga elé. Nekem az új cél az volt, hogy egyszer találkozhassak is Raúllal. Az élet és sok szerencse úgy hozta, hogy ez idén év elején megvalósult, beteljesült az álmom, a pillanatot megragadva aláírattam vele két mezt.

Raúl mezek

Már akkor tudtam, hogy az egyik meznek igazán jó célt kell szolgálnia. Mert mindenkinek van egy álma. A gyerekeknek pedig még sok-sok álma vár megvalósításra. A kórházban fekvő beteg gyerekek talán kicsit hátrányból indulnak, hiszen kell nekik a bátorítás, kell melléjük valaki, aki tartja bennük a lelket, aki kiragadja őket a kórházi környezetből, és segít, hogy merjenek álmodni. Az Amigos Alapítvány ilyen csapat, pont ebben segítenek, miközben fejlesztik, és jókedvre derítik a gyerekeket. Példaképek. Nem volt kérdés, hogy éppen ezért őket támogatom ezzel a számomra mindennél többet érő ereklyével. Az én álmom megvalósult, itt az ideje, hogy tegyünk a gyerekek álmaiért is.

Ha Ti is támogatjátok az ügyet, akkor már ezer forint is sokat érhet, amivel persze esélyetek nyílik arra is, hogy ezt a számomra mindennél többet érő bekeretezett mezt hazavigyétek. Minden apró részletet megtaláltok ide kattintva, ám a lényeg a támogatás, segítsünk, hogy az álmom tényleg jó ügyet szolgálhasson, lépjük túl a megálmodott 307.000 Ft-os célt. 

Az Amigos a gyerekekért Alapítványnál fiatal egyetemisták azzal töltik a szabadidejüket, hogy rendszeresen kórházakat látogatnak, ott pedig beteg gyerekekkel játszanak, segítenek nekik felkészülni a visszatérésre az iskolába, és nyelveket is gyakorolnak. Egyszóval, kicsit jobbá, könnyebbé teszik a mindennapjaikat, mosolyt csalnak az arcukra, és segítenek felkészülni a kórház utáni életre. Barátokat és egyben hitet, reményt jelentenek a gyerekeknek. Jelenleg 4 város, 10 kórházában segítenek, de a céljuk, hogy egyszer minden beteg gyerek mellett legyen egy Amigo.

Tromposch Ádám

Ebben a célban most Te is segíthetsz, már ezer forint is sokat jelenthet, de a határ a csillagos ég. Én 307.000 Ft-ot adtam meg célul, a kampány november 7-én kezdődött, és december 6-ig tart. Ez idő alatt szeretnék összegyűjteni ennyi pénzt, hogy támogassam az Alapítvány működését, és ezzel a beteg gyerekek álmait.

A számomra mindennél többet érő mez egy eszköz mindennek a népszerűsítésére, de természetesen a felajánlott ereklyét a jó ügyet támogatók között a kampány lezárása után kisorsoljuk. 

Támogatásotokkal itt tudtok segíteni a jó ügyért, jót tenni pedig mindig jó érzés, ha pedig együtt teszünk valamit, úgy még jobb: 
https://nagykovet.amigosagyerekekert.hu/kovet/tromposch-adam/ 

Ha pedig csak segíteni szeretnétek, de nem akarjátok megnyerni a mezt, akkor kérlek, pipáljátok be a „névetelen maradok” négyzetet – én is így tettem az utalásom után.

Az Alapítvány:
https://www.penamadridista.hu/media/hirek/figo-iker-boldog-es-en-az-vagyok-hiszen-hazater/118510706_751677732071253_48126984_1ehhE2b.jpg.amigosagyerekekert.hu/

A jótékonysági akcióról készült interjú a DigiSport napindító műsorában, a Reggeli Startban:
https://www.penamadridista.hu/media/hirek/figo-iker-boldog-es-en-az-vagyok-hiszen-hazater/118510706_751677732071253_48126984_1ehhE2b.jpg.digisport.hu/40724/raul-mezevel-segit-a-jatekos-gyerekgyogyitasban-a-madridista

Forrás: amigosagyerekekert.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK