Benzema, a jó katona: lojalitás és elkötelezettség

Karim Benzema hűséges katona, mindig is az volt. Manapság mindenki szereti a franciát, a Real Madridban pedig tisztában vannak azzal, hogy az ott töltött ideje alatt mindig lojális és elkötelezett volt. A MARCA újságírójának gondolatai.

A Lyonból érkezett támadó soha nem kért jobb szerződéses feltételeket, vagy szerződéshosszabbítást, mindig elfogadta a szerepét a csapaton belül, mind sportszakmai, mind gazdasági szempontból, Cristiano távozása óta pedig felvette a vezéralak szerepét.

Az azóta produkált számai mindent elmondanak. 68 meccs, 41 gól, 16 gólpassz Ronaldo nélkül.

Ezért soha nem kért semmi pluszt, 32 évesen is úgy érzi, hogy megfelelően értékelik és fizetik meg. Benzema egyáltalán nem aggódik a szerződésével kapcsolatban.

Benzema

Valdebebas irodáiban sem kell aggódnia senkinek, hiszen tudják, hogy Benzema mindent bele fog adni az utolsó, blancóknál eltöltött napjáig.

Ha nem lesz boldog, ő lesz az első, aki ezt meg fogja említeni, de a Madrid vezetői tudják, hogy ez a partnerkapcsolat akkor sem szakad meg, ha a szerződés szerinti dátum elérkezik.

Júniusban lesz 11 éve, hogy Benzema lecserélte Franciaországot a spanyol fővárosra, de még most is Zidane csapatának egyik alapköve, akár tetszik ez a kritikusainak, akár nem.

A Benzema nemzetközi karrierje körüli helyzet nem teljesen tiszta Madridban, de a blancók továbbra is nagyra értékelik játékosukat, akinek lojalitását soha nem lehetett megkérdőjelezni, és aki minden eddiginél keményebben koncentrál a mindennapi munkájára.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK