A Real Madrid hosszabbítani akar Benzemával

A Real Madrid új szerződést kínál Karim Benzemának, mivel a francia támadó jelenlegi kontraktusa 2021-ben lejár.

A blancók terve az, hogy 2023-ig szóló szerződést írnak alá Karimmal, emellett a fizetését is megemelnék, hogy az igazodjon a klubnál betöltött vezető szerepéhez. Benzema fizetése jelenleg elmarad az olyan sztárokétól, mint Gareth Bale és Sergio Ramos, pedig az elmúlt években a francia volt a csapat egyik legjobban teljesítő játékosa.

Benzema

A felek már megkezdték a tárgyalásokat, de egyezségre egyelőre nem jutottak. Benzema mindenesetre nem siet sehova, 32. születésnapjához közeledve egyelőre szeretné biztosítani, hogy az elkövetkezendő években is megmaradjon a klubnál betöltött státusza. Az álma az, hogy továbbra is a blancók játékosa maradjon, de szeretne megfelelni a csapat elvárásainak mind futball, mind fizikai állapot szintjén.

Florentino Pérez mindig csodálta Benzema tehetségét, még akkor is, ha a francia épp nehéz időszakon ment át. A játékos 21 évesen érkezett meg Madridba, egy évtizeddel később pedig másodvirágzását éli.

Több angol együttes és a PSG is próbálkozhat a leigazolásával, amíg az új üzlet meg nem köttetik Benzema és a Real Madrid között, bár Karim jelenleg semmilyen más ajánlatot nem szeretne még csak meghallgatni sem.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK