Marquinhos: Be akarjuk biztosítani a csoportelsőségünket

A párizsiak oldaláról a játékosok közül a brazil védő állt a sajtó rendelkezésére a Real Madrid – PSG BL-mérkőzés előtt.

A posztja: „Készen állok, hogy kövessem az edző utasításait és meghallgassam a tanácsait. A védelemben és a középpályán is tudok játszani. Mindent bele fogok adni, bárhol is számít rám az edzőm.”

A mérkőzés: „Ez most teljesen más lesz, mint a Madrid elleni korábbi meccseink. Mindkét oldalon vannak új játékosok, többen visszatértek sérülésből is az előző meccshez képest. Nagy a verseny a helyekért, erősebb a keretünk. Úgy gondolom, hogy mutattunk szép dolgokat az elmúlt meccseinken, és remélem, hogy holnap sem lesz ez másképp.”

Marquinhos

Keylor: „Keylor egy rendkívül tapasztalt kapus, aki rengeteg trófeát nyert már karrierje során. Megadhatja nekünk azt a kis pluszt, amit a válogatottban és a Real Madridban már láthattunk tőle. Már bebizonyította, hogy megbízható kapus. Fontos egy együttes számára, hogy legyen egy olyan kapusa, aki megnyugtatja a csapatot, ő pedig ezt teszi. Biztonságot és önbizalmat nyújt.”

Az első hely: „Már továbbjutottunk a legjobb 16 közé, de vannak más ambícióink. Első helyen akarunk végezni. Fontos, hogy jó hozzáállással lépjünk itt pályára, mivel Madridban nehéz jó eredményt elérni. Ha lazítunk, akkor keményen megbüntetnek minket. Jól kell kezdenünk a meccset, készen kell állnunk arra, hogy mindent beleadjunk a győzelem érdekében. Azzal a céllal fogunk pályára lépni, hogy bebiztosítsuk a csoportelsőségünket.”

Bernabéu: „Ez egy ikonikus stadion, komoly történelemmel és hagyományokkal. Nagy öröm itt játszani, különösen egy BL-mérkőzésen. Két olyan csapat találkozik egymással, amelynek top játékosai vannak, úgyhogy ez egy kiváló mérkőzés lesz a szurkolók számára. Nehéz lenne egyetlen Real Madrid játékost kiemelni, mivel olyan sok minőségi játékosuk van. Bennünk is megvan a potenciál, holnap egy igazi küzdelmet láthatunk.”
 

Forrás: realmadrid.com; PSG.fr
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK