Navas: Igent mondtam a Madridnak anélkül, hogy megnéztem volna, mit tartalmaz a szerződés

Keylor Navas öt év után hagyta el a Real Madridot, jelenleg a PSG együttesét erősíti. A Costa Rica-i az egyik spanyol rádióműsor munkatársával beszélgetett.

A Real Madridba igazolás: „Örökre megváltoztatta az életemet. Nem volt gondom azzal, hogy a másodosztályban játszom az Albacetében, később így kerülhettem egy nagyobb csapathoz. Gyerekkorom óta tudtam, hogy a Real Madridban akarok játszani. Igent mondtam a klubnak anélkül, hogy megnéztem volna, mi van a szerződésemben. Több nagy csapat is érdeklődött irántam akkoriban, de az ügynököm megkérdezte, hogy mi legyen, én pedig azonnal igent mondtam.”

Zidane támogatása: „Igazából ez számomra már a múlt. Történtek dolgok, amikről nem tudom, hogy miért, de megtörténtek. Zidane-nal jó tapasztalataim vannak ezekből az időkből, sokszor megvédett engem. Nagyon bízott bennem, ezért hálás vagyok neki.”

Keylor

Eligazolás Madridból: „Nem gondolkodom azon, hogy kudarcot vallottam-e, vagy rosszul ítéltek-e meg. A Madridnál talán azt gondolták, hogy már nem ez a megfelelő idő számomra, hogy ott legyek. Így végül egy olyan csapathoz távoztam, ahol bíznak bennem.”

Visszatérés a Bernabéuba: „Könnyen ment. Furcsa volt, mivel eléggé megszoktam az ottlétet. A meccs előtt például véletlenül a Real Madrid oldala felé indultam el. Nagyra értékelem a szurkolók dalait. Ismerős érzések törtek elő bennem. Volt, hogy hibáztam, de ők mindig mellettem álltak. Mindig emlékezni fogok arra, amikor ünnepeltük a címeket, mivel amikor egyesével mentünk ki a szurkolók elé, hihetetlen szeretetet kaptam tőlük.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK