Varane: Mindent meg fogunk tenni, hogy magasba emelhessük a trófeát

A francia védő a Valencia elleni meccs előtt.

„Ez egy különleges meccs, hiszen nagyon közel állunk egy trófea megnyeréséhez. Nagy reményekkel érkeztünk a tornára. Tudjuk, hogy mi forog kockán, illetve mi kellett ahhoz, hogy itt lehessünk. Be akarjuk gyűjteni az idény első serlegét, alig várjuk, hogy már a pályán küzdhessünk, tudva, hogy egy trófea a tét.”

„A magam részéről nekem tetszik az új formátum. Versenyeznünk kell, ha pedig egy trófea a tét, az mindig izgalmas. Teljesen más, mint a korábbi volt, de alkalmazkodnunk kell. Profik vagyunk, bármihez képesek vagyunk alkalmazkodni.”

Varane

„A távol maradók nagyszerű játékosok, akik sokat adnak a csapatnak és nagyon tehetségesek, de mi vagyunk a Real Madrid, és igazán minőségi kerettel rendelkezünk. Mindenkire számítunk, készen állunk a harcra, illetve arra, hogy mindent beleadjunk a győzelemért. Az edző dönti el, hogy ki játszik majd. A fociban nincsenek kifogások, nagyszerű csapatunk van.”

„Elégedettek vagyunk a csapat támadó és védekező játékával is. Tudjuk, hogy vannak dolgok, amiken javíthatunk, és csapatként jól teljesítünk, erősnek tűnünk. Nem számít, hogy ki lövi a gólokat. A gólok a magabiztossággal együtt megjönnek.”

„Én jól érzem magam. Mindig próbálom a maximumot adni. Jó formában vagyok, minden nap keményen dolgozom, hogy ez így is maradjon és segíthessem a társaimat.”

„Nagyon örülünk a fogadtatásnak. Ez is egy új élmény számunkra, nagyon örülünk, hogy itt játszhatunk és mindent bele fogunk adni, hogy a magasba emelhessük a trófeát.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK