Celades: Az első gól okozta sokkból nem tudtunk felállni

A Valencia trénere a Spanyol Szuperkupa elődöntője után.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy nem voltunk azon a szinten, amit hozni tudunk, de már az első pillanattól kezdve gondjaink voltak. Nagyon nehezen tudtunk védekezni a Real Madrid ellen, és nagyon nehezen tudtuk összehangolni a mozgásunkat, nem volt folyamatosság a játékunkban, és nem tudtunk az ellenfél térfelére betörni. Az eredmény ezeknek a következménye.”

„Nem volt jó napunk. Sokkal aktívabbnak kell lennünk, egy ilyen ellenfél ellen pedig pláne. A játék egyik elemében sem teljesítettünk jól. Sem a labdával, sem anélkül.”

Celades

„A játékosok mindent beleadtak, egészen az utolsó pillanatig, és az utolsó pillanatban is küzdöttünk még a 3-0-s hátrány tudatában is. Az első gól előtt sem játszottunk jól, de az a gól nagyon fájdalmas volt amiatt, ahogy született. Ebből nem tudtunk felállni.”

„Ez most egy nehéz pillanat. Ha vereséget szenvedsz, rosszul érzed magad, de a következő meccseinkre kell koncentrálnunk, hiszen még rengeteg mérkőzés vár ránk. Anélkül, hogy nagyon messzire tekintenénk, a következő hétvégén a Mallorca ellen fogunk játszani. Számunkra nincs más lehetőség, mint továbblépni és a jövőbe tekinteni.”
 

Forrás: ValenciaCF.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK