Roberto Carlos: Ha rajtam múlt volna, Neymar már rég itt lenne

A legendás brazil hátvéd, Roberto Carlos egy interjúban beszélt Neymarról, Marcelóról, de megemlítette a jelenleg börtönben lévő Ronaldinhót is.

„Ha rajtam múlt volna, Neymar már rég itt lenne, de az élet nem mindig úgy alakul, ahogy szeretnénk” – mondta a Real Madrid korábbi kiválósága. „Az ilyen nagyszerű játékosoknak mindig topklubokban kellene játszaniuk. Manapság a Real Madrid bármely játékos számára elérendő cél. Meg akarod nyerni a BL-t? Akkor gyere a Real Madridba!”

A világbajnok brazil mindenesetre tisztában van azzal, hogy Neymar jelenleg „boldog a Paris Saint-Germain együttesénél”, és reméli, hogy „ugyanolyan örömmel játszik majd ezután is, mint az utóbbi időben tette, mivel pontosan ez az a Neymar, akit mindenki látni akar.”

Roberto Carlos

RC3 azt is hozzátette, hogy reméli, a klubnál a helyét átvevő Marcelo hamarosan újra a válogatott tagja lesz, mivel „ő a világ legjobb balhátvédje”, még akkor is, ha Tite a legutóbbi néhány esetben nem számolt vele. „Mindenki megérdemel egy új esélyt, szerintem pedig Marcelo kezd visszatérni régi önmagához, a játékoshoz, akire nagyon is emlékszem, aki örömmel játszik, aki olyan dolgokat csinál a pályán, amire csak nagyon kevesen képesek” – magyarázta. „Remélem, hogy visszatér a válogatottba, és harcolni fog a helyéért Filipével, Sandróval és Lodival.”

Régi cimborájával, a jelenleg hamis útlevél miatt egy paraguay-i börtönben ülő Ronaldinhóval kapcsolatban Roberto Carlos elmondta, hogy reméli, hamarosan megoldódik az ügye. „Mindnyájan várjuk, hogy mi lesz a bíróság döntése. Nem hiszem, hogy bármilyen illegális dologba keveredett volna. Mindig helyesen cselekedett. Nem tudom, hogy azért van-e bent, mert közben próbálnak másokat elkapni.” – mondta. „Ronaldinhót az egész világon ismerik, és a jogi problémák ellenére sem veszítette el a kisugárzását. Én csak annyit akarok, hogy mielőbb kikerüljön a börtönből.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK