Ancelotti James-t és Bale-t is vinné az Evertonba

Az olasz mester Madridból erősítené meg az Everton keretét.

Az Everton folyamatosan lépéseket tesz annak érdekében, hogy az angol bajnokság egyik legerősebb csapatává váljon, és szeretne a bajnoki cím esélyeseként előállni.

Carlo Ancelotti érkezése volt az első lépés a megkezdett úton, most pedig a keret erősítésén dolgozik a csapat, újabb tehetségek megszerzésével.

A klub és az edző a végül kialakították a célpontok listáját, ezen pedig szerepel James Rodríguez és Gareth Bale neve is.

Bale és James

Ancelotti folyamatosan jó teljesítményt tudott kihozni Gareth Bale-ből, amíg a Real Madridot irányította, és szintén az ő kezei alatt teljesített legjobban James Rodríguez is Spanyolországban.

Az olasz mester tudja, hogy a walesi megszerzése igazi kihívás lenne, de biztos abban, hogy ha az egyik játékost meggyőzi, a másik követni fogja.

Bale-nek még mindig két év van hátra a szerződéséből a spanyol fővárosban, de a kolumbiainak már csak egy. További nehézség a walesi szélső kapcsán, amivel az Evertonnak szembe kell néznie, az a fizetési igény. Farhad Moshiri azonban hosszú távú szerződéssel szeretné elcsábítani a párost, és meglehetősem ambiciózus tervvel készül az ajánlattételre.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK