A Juventus Zidane-t akarja!

Francia hírek szerint a Juventus a háttérben azon munkálkodik, hogy a következő idénytől Zinédine Zidane már ne a Real Madrid, hanem a Juventus kispadján töltsön be vezetőedzői szerepet.

Mint ismeretes, Zidane játékosként már eltöltött néhány évet a Juventus együttesénél, az olasz együttes pedig abban bízik, hogy meg tudják győzni arról a francia mestert, hogy következő állomásaként ne a francia válogatottban vagy a PSG-ben gondolkodjon, hanem válassza inkább a torinóiakat.

Zidane

A Le10Sports exkluzív információi szerint a Juventus a háttérben próálja megközelíteni a francia mestert. A felek a közös múltból adódóan jól ismerik egymást, ám az olasz klub tisztában van azzal, hogy nem egyszerű ügyletről van szó, és mindenképp szeretné megőrizni a jó kapcsolatot a Real Madriddal.

A lap úgy tudja, hogy az olaszok arra építenek, hogy jelenleg nem a legjobb a viszony Zidane és Florentino Pérez között. Az előző nyáron a Real Madrid még a szakember lehetséges utódjának megtalálása kapcsán is tett lépéseket. Mauricio Pochettino jelenleg is ennek a listának az első helyén áll. A Juventus abban bízik, hogy az átigazolási időszak esetleges nézeteltérései tovább erősíthetik a helyzetüket, amit alkalom adtán ki is használnának.
 

Forrás: Le10Sport
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK