Achraf visszatér!

A marokkói védő ügynöke, Alejandro Camano egy interjúban tagadta az azzal kapcsolatos pletykákat, hogy ügyfelének az Inter Milan tett volna ajánlatot. A játékos visszatér Madridba.

Achraf Hakimi a kölcsönszerződésének lejárta után visszatér a Borussia Dortmund együttesétől a Real Madridhoz. Ezt a játékos ügynöke erősítette meg egy interjú során, amelyben azt a híresztelést is cáfolta, hogy az Inter Milan ajánlatott tett volna a játékosért. Achraf két idényre szóló kölcsönszerződés értelmében futballozik Dortmundban, ám ennek az időszaknak hamarosan vége szakad, így a remekül teljesítő játékos kapcsán több pletyka is szárnyra kelt az elmúlt hetekben, hónapokban.

Achraf

A 21 esztendős szélső védőt, aki a Madrid akadémiájáról került ki 2017-ben, számos európai élcsapattal szóba hozták. Ilyen a Bayern München, a PSG, a Juventus és a Chelsea is. A legutóbbi hírek szerint az Inter Milan konkrét ajánlattal is előrukkolt a játékosért, azonban Achraf ügynöke tagadja a híreszteléseket.

„Nincs ilyen ajánlat. Az idény végén visszatérünk Madridba” – mondta Alejandro Camano egy marokkói lapnak. „Achraf a posztját tekintve a világ legjobb játékosa lesz.”

A fiatal marokkói hét gólt szerzett a Dortmund játékosaként. A védő háromszor talált be ebben az idényben a német bajnokságban, amely a koronavírus járvány következtében a múlt hétig szünetelt, most pedig zárt kapuk mögött folytatódik.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK