Tornagyőztes a szurkolói csapatunk!

A Peña Madridista Húngara csapata nyerte a HBF által szervezett Nyári Szurkolói Tornát.

A napokban többen is láthattátok, hogy a Magyar Madridisták Közössége elnevezésű Facebook-csoportunkban játékosokat kerestünk egy szurkolói tornára, mivel nem várt sérülés- és nyaraláshullám söpört végig a keretünkön. Végül világszínvonalú játékosmegfigyelőinknek hála kiváló labdarúgók csatlakoztak hozzánk a tegnapi napon, így 10 fős kerettel vágtunk neki a HBF által szervezett Nyári Szurkolói Torna csoportmeccseinek, ahol sorsolásnak köszönhetően a Juventus, a Leeds, a Barcelona és a Manchester United csapata várt ránk.

Az első két meccsen magabiztos győzelmekkel kezdtünk, a zebrákat 4-0-ra, az angolokat 3-0-ra győztük le, így vártuk az El Clásicót, ahol bár voltak nagy helyzeteink, mindkét csapat jól védekezett, így 0-0-s döntetlennel végződött az összecsapás.

PMH csapat

A csoport többi mérkőzése úgy alakult, hogy mindenképpen kellett legalább egy döntetlen a vörös ördögök ellen a továbbjutáshoz. A villámgyors manchesterieknek már sikerült az, ami a többieknek nem: gólt szereztek ellenünk, ráadásul kettőt, és 2-1-es vezetésüknél kieső helyen álltunk. Azonban egy remek támadás végén jogos büntetőt kaptunk, amit értékesítettünk, így döntetlen lett az állás. Ez aztán nem is változott, a 2-2 pedig továbbjutást ért. A csoportból a szintén nyolc pontos Barcelona ment még tovább, viszont jobb gólkülönbségünknek köszönhetően csoportelsőként jutottunk az elődöntőbe.

A másik csoportot a Liverpool nyerte, a Juventus másik szurkolói csapata lett a második, így utóbbiakkal találkoztunk az elődöntőben. Itt sajnos a torinóiak szereztek vezetést, de nem adtuk fel. Egy szögletvariáció hozta meg az egyenlítést, majd egy gyönyörű találattal már nálunk volt az előny, amit meg is tudtunk őrizni, így következett a döntő, a Liverpool ellen.

Remekül kezdtük a meccset, egy gyors góllal hamar nálunk volt az előny. Ezután mindkét csapatnak voltak helyzetei, kemény küzdelem volt a pályán. Aztán egy pillanatra megállt az idő… Egy saját térfélről megeresztett lövés tekeredett varázslatosan, a Liverpool kapusa kicsit kijjebb állt, és a labda mintha tudta volna mi a dolga, engedelmesen hullott be a felsőléc alá! 2-0, és bár már a második félidőben jártunk, a Pool nem adta fel, és több veszélyes szabadrúgással jöhetett a következő percekben. Azonban a kiválóan felállított sorfalban rendszeresen elakadtak a lövések, kapusunk pedig folyamatosan nyelte le a próbálkozásokat ezen a meccsen is, ahogy az egész tornán. A teljesen kinyíló ellenfél ellen végül egy ellentámadás hozta meg a mindent eldöntő harmadik gólt. Így eldőlt a mérkőzés! Tornagyőztes a Real Madrid, ráadásul, Havasi Zsolt személyében, a torna gólkirályát is a mi csapatunk adta. 

PMH csapat

A győztes csapat.
Álló sor (balról): Luketics Milán, Szendrei Máté, Vass Csaba, Réz Gergő, Doman Gergő
Guggoló sor (balról): Havasi Zsolt, Nagy Viktor, Nyeste Viktor, Mári Konrád, Márki Dániel 

Nagyon jól játszott mindenki az egész torna során, agilis, lelkes játékunk, jó kapusteljesítményünknek, védekezésünknek, szép támadásainknak köszönhetően megérdemelt bajnoki címet szereztünk. Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, az ellenfeleknek a kemény, de fair küzdelmet, és a srácoknak, hogy a cím a madridi vitrinbe kerülhetett! 

Végeredményeink:
Csoportmeccsek:

Real Madrid 4-0 Juventus
Real Madrid 3-0 Leeds
Real Madrid 0-0 Barcelona
Real Madrid 2-2 Manchester United

Elődöntő:
Real Madrid 2-1 Juventus

Döntő:
Real Madrid 3-0 Liverpool

Gratulálunk, srácok!
 

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK