Casemiro: Nem most van itt az ideje a szerződéshosszabbításról beszélni

A Real Madrid középpályása egy brazil lap munkatársával beszélgetett Bale-ről, a City elleni visszavágóról és saját szerződéséről.

Nehéz év volt ez Gareth Bale számára, neked milyennek tűnik most? „Mindannyian nehéz időszakon mentünk át. Bale keményen dolgozik, tudja, hogy nem ez karrierje legjobb pillanata, de dolgozik, élvezi a társai, a klub és az edző támogatását. Briliáns játékos, aki hihetetlenül fontos számunkra, mivel bármelyik pillanatban képes lehet megváltoztatni egy mérkőzést, amit már sokszor láthattunk tőle. Számítunk rá. Amikor a legjobb formáját hozza, akkor a világ három legjobbja között van, de őszintének kell lennünk, és be kell látnunk, hogy ez most nem a legjobb pillanat számára.”

Casemiro

A Manchester City elleni meccs: „A karantén előtt nehéz helyzetben voltunk, de most visszatértünk a normális útra. A City előnyben van, de nincsenek ott mögöttük a szurkolóik, ami valamennyire nekünk segít, viszont ugyanazok a játékosok alkotják ugyanazt a csapatot. Fantasztikus meccs lesz, egy mindkét csapat számára nehéz összecsapás. Az odavágó végeredménye miatt nekünk némileg nehezebb dolgunk lesz, de mi vagyunk a Real Madrid, és itt vannak a legjobb játékosok. Van esélyünk a továbbjutásra.”

Új szerződés: „Ez nehéz kérdés… Nem gondolom, hogy most van itt az ideje erről beszélni. Most csak a City elleni meccsel kell foglalkoznunk, semmi mással. Ez most egy érzékeny pillanat a klub számára, az ügynököm majd tárgyal róla, ha eljön az ideje.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK