Florentino Pérez búcsúja Iker Casillastól

Tegnap a Real Madrid elnöke is elköszönt a visszavonuló legendától.

Iker Casillas a Real Madrid egyik szimbóluma. A mai napon mi, madridisták, különösen büszkék vagyunk egyik örökös kapitányunkra, aki a spanyol válogatott kapitánya is. Iker Casillas ma búcsút int profi karrierjének, melynek során hozzájárult a Real Madrid történelmének gazdagításához.

Gyerekként érkezett meg a klubunkhoz, mindössze 9 esztendősen. Itt nőtt fel, itt fejlődött, és itt vált referenciává minden futballszerető ember számára.

Mi, a Real Madridnál szeretnénk ezen a napon a szeretetünkről, csodálatunkról biztosítani, és persze szeretnénk köszönetet mondani neki mindazért, amit a klubunknak adott a pályán és azon kívül is. Emellett szeretném megköszönni a feleségének, Sarának, hogy mindig támogatta Iker Casillast. Sarának is sok szeretetet küldünk.

Iker a Real Madrid értékeinek képviselője. Ez a klub a világ legszeretettebb és leginkább csodált egyesülete, és ez pontosan az olyan játékosoknak köszönhető, mint Iker Casillas. Elkötelezettségével, munkájával, alázatosságával megnyerte a madridisták szívét, és a riválisok tiszteletét is.

Ennél a klubnál, ezzel a címerrel a mezén, mindent megnyert. A Real Madrid és a világ összes madridistája számára megtiszteltetés volt, hogy ilyen kapusunk, kapitányunk lehetett, mint Iker Casillas.

Ő egy referencia azoknak a gyerekeknek, akik azzal az álommal érkeznek meg a Real Madrid City-be, hogy egy napon a klub mezét viselhetik. Az öröksége mindig itt lesz. Iker tudja, hogy ez az otthona, és mindig is az marad.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…