James madridi korszakának vége

A kolumbiai lejátszotta utolsó mérkőzését Zidane csapatában, ügynöke pedig azzal töltötte az elmúlt heteket, hogy új csapatot találjon neki. Az Arsenal a legkomolyabb érdeklődő.

A Real Madrid 1-2-es, Real Sociedad elleni győzelme emlékezetes lesz James Rodríguez számára, hiszen a 2020. június 21-én megrendezett meccs volt az utolsó összecsapása a blancók mezében. A kolumbiai többet már nem lép pályára a Real Madridban, még akkor sem, ha a csapat továbbjut a Bajnokok Ligája későbbi szakaszába, és a játékosnak még van egy év a szerződéséből.

James

James korábban arra kérte Zidane-t, hogy hagyja ki az Athletic Bilbao elleni, július 5-én lejátszott meccs keretéből. Az edző elfogadta a játékos kérését, és ez volt az a pillanat, amikor Zidane eldöntötte, hogy James a későbbi meccskeretekbe sem fog bekerülni. Bármi is történjék ma az Etihadben, James madridi napjai meg vannak számlálva. Ha Zidane csapata továbbjut a City ellen, a kolumbiai folytatja az edzéseket az eddig megszokott módon, de annak tudatában, hogy nem szerepelhet a tizennegyedik BL-címért folytatott küzdelem további mérkőzésein.

Az elmúlt hetekben Jorge Mendes keményen dolgozott azon, hogy új klubot találjon James Rodrígueznek. A PSG, az Atlético és az Arsenal a három lehetséges célállomás a játékos számára, de konkrétum még egyik esetben sincs. Az FA-kupa-győztes Arsenal mutatta a legnagyobb érdeklődést James iránt. A Madrid, nem úgy, mint az előző nyáron, amikor minden ajánlatot visszautasított, meghallgatja a kérők ajánlatait, amelyeket Mendes prezentál.

James 2014-ben csatlakozott a Real Madridhoz, 80 millió euró fejében. 125 meccsen lépett pályára a blancók színeiben, 37 gólt lőtt és 42 gólpasszt osztott ki.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK