Kubo: Számomra a Villarreal volt a legjobb opció

Bemutatták a Real Madrid kölcsönjátékosát új együttesében, a Villarrealban.

Már ismeri a stadiont és a klubot: „Nagyon boldog vagyok. Már ismerem a pályát, a sportvárost, hiszen játszottam itt a Mallorcával, és már akkor is azt gondoltam, hogy csodálatos. Remélem, hogy nagyszerű idényünk lesz.”

Nagyszerű idény: „Remélem, hogy az edzői stáb és a játékosok segítségével nagyszerű idényt futunk majd. Meglátjuk, hogy miként alakul.”

Villarreal filozófiája: „Amikor riválisként szembekerültünk, nehéz volt számomra tartani a lépést velük, mert állandóan náluk volt a labda. Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy most ezen az oldalon lehetek majd.”

A legjobb opció: „Ez volt a legjobb opció, a családom és az ügynökeim is így gondolják. Most ezt be is kell bizonyítanom.”

Kubo

Poszt: „Bárhol szívesen játszom, talán védőként és kapusként nem annyira. (nevet) Tudtam beszélni az edzővel és néhány játékossal, de a többiekkel még később fogok.”

Hozzájárulás a klub fejlődéséhez: „Azért jöttem, hogy nagyszerű idényem legyen, mind egyéni, mind pedig csapat szinten. Remélem, hogy ez a már most nagyszerű klub segíthet ebben, és azt is remélem, hogy én is hozzájárulhatok a sikerekhez.”

Versengés: „A nagy csapatoknál mindig van versenyhelyzet. Ezt arra kell használnom, hogy még jobbá váljak. Ez egy csapatsport, mindenkinek segítenie kell a másikat.”

Média: „Hozzászoktam már a média figyelméhez, jól kezelem. Nem nagyon érdekel a pályán kívüli figyelem. Én a pályán beszélek. Nem igazán foglalkozom a televízióval, vagy hogy mit írnak rólam, csak az érdekel, ami a pályán történik.”

Fontos igazolások: „Nem tudom, hogy ki érkezik még, de akik már itt vannak, azokat ismerem. Mindannyian magas szintet képviselnek. A Villarreal elleni meccs volt az egyik legnehezebb, amit lejátszottam. Az motivál, hogy minden hétvégén játszak.”

30 ajánlat: „A hírek egy része igaz, egy része nem. Voltak más ajánlatok, de ez volt a legjobb, ezért vagyok itt.”

Madrid: „Szeretnék kizárólag a Villarrealról beszélni. Nem gondolok semmi másra. 100%-ig a Villarreal szolgálatában állok, és remélem, hogy ez egy nagyszerű idény lesz.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK