Ødegaard visszatér

Martin Ødegaard visszatér a Real Madridba a 2020/2021-es idényre, számolt be egy baszk lap, a Mundo Deportivo Gipuzkoa. A hírt az AS és a MARCA is azonnal átvette.

A hír szerint a Real Madrid már jelezte szándékát a Real Sociedad felé a kétéves kölcsönszerződés felbontására vonatkozóan, és visszahívja Ødegaard-t, amikor az idénynek hivatalosan is vége szakad. A Mundo szerint Zidane mindenképp számolni akar a norvéggal a következő idényben.

A két klub eredetileg kétéves kölcsönszerződést kötött, azonban a Real Madrid előrelátó módon ezt „1+1 év” formájában tette. Eddig minden jel arra mutatott, hogy a játékos ki fogja tölteni a második évet is, néhány hete még maga a játékos is kifejezte maradási szándékát, azonban a Madrid BL-búcsúja mindent megváltoztatott.

Odegaard

Van még néhány tisztázandó kérdés a két klub között, de most már minden jel arra mutat, hogy Ødegaard Madridban kezdi meg a felkészülést a következő idényre.

A Real Sociedadnál, ahol egyébként sportszakmai szempontból is kiváló helyen volt Ødegaard, tekintettel a Király-kupa döntőjére, és az El-hely kiharcolására, nem örülnek annak, hogy meg kell válniuk a norvég tehetségtől, aki az idény egyik sztárja volt a csapatban. Ráadásul a játékos pótlása sem lesz egyszerű feladat.

A koronavírus következményeként kialakult gazdasági helyzetben elképzelhető, hogy Ødegaard lesz az egyetlen erősítés a blancók keretében. A sérülése előtt a 21 éves játékos a LaLiga egyik legjobbja volt. Hogy sérüléséből felépülve ki tudja-e harcolni a kezdőcsapatban való szereplés jogát a Real Madridban? Erre a kérdésre csak az idő adhat majd választ.

Forrás: managingmadrid.com, El Mundo, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK