James: Még nem tudom, hogy hol fogom folytatni

A kolumbiai játékos a lehetséges jövőről, illetve a múltról beszélt egy interjúban.

Jövő: „Én is szeretném tudni, hogy hová fogok menni. Erre még néhány napot, esetleg hetet várni kell. Még tényleg nem tudom. Oda akarok menni, ahol játszhatok, ahol boldog vagyok, és ahol érzem, hogy akarnak engem.”

Kevés játéklehetőség: „Frusztráló, ha nem játszol. Tudom, hogy megvan bennem minden ahhoz, hogy folyamatosan játszani tudjak. De mások miatt ez nem lehetséges, és ez frusztráló. Ha rossz játékos lennék, akkor elfogadnám, de olyan ember vagyok, aki nyerni és mindig játszani akar.”

Kapcsolat Zidane-nal: „Mindenkinek megvan a saját ízlése. Zidane-nak jobban tetszenek bizonyos játékosok, ezt tiszteletben kell tartani. Itt nem számolnak velem. Ha azt látod, hogy nem kapod meg ugyanazokat a lehetőségeket, mint a társaid, az nehéz. El akartam menni, de a klub nem engedett. Oda akartam menni, ahol játszhattam volna. Tudtam, hogy nem fogok lehetőséget kapni, mivel Zidane-nak már megvan az elképzelése. Szerettem volna, ha a szurkolók az előző időszakomra emlékeznek Madridban, nem pedig erre. 36 gólt lőttem és 42 gólpasszt osztottam ki.”

Az elmúlt idény: „Ez volt karrierem egyik legnagyobb csalódása, de hála az égnek még fiatal vagyok, és várnak még rám boldog évek.”

Lehetséges állomások: „Játszottam már nagyszerű bajnokságokban, ami még hiányzik, az a Serie A és a Premier League. Még meglátom, hogy hova akarok menni, vagy hogy hol akarnak engem. Anglia például remek lenne, az egy top bajnokság.”

A Real Madridba igazolás: „A világbajnokságon voltam, a Japán elleni, harmadik meccs előtt. Akkor szóltak, hogy a Madrid beszélni akar. Jorge Mendes elmondta, hogy ne beszéljek erről senkivel, ne veszítsem el a fókuszt, és ne gondoljak semmi másra, csak a vb-re. Japán ellen csodás meccset játszottam. Majd Mendes felhívott, és elmondta, hogy gondolta, hogy ez fog történni, és mondta, hogy koncentráljak a következő fordulóra. Aztán Uruguay ellen játszottunk, és az is csodás volt. Két gólt szereztem. Ezután megkötöttük a szerződést.”

Ideális csapat: „Annyi jó játékos van minden posztra. De a három támadóm Maradona, Ronaldo Nazario és Pelé lenne. A kapus? Nem is tudom. Játszottam egy csodálatossal, aki nem más, mint Neuer.”

Forrás: AS, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK