James: Nagyon jó azt érezni, hogy akarnak

A kolumbiai első interjúja az Everton játékosaként.

„Győztes vagyok… Igazi győztes. Szeretek nyerni, és meg vagyok győződve róla, hogy nagyszerű idényünk lesz. Tudom, hogy nagyon tehetséges keretünk van, tele topjátékosokkal, és úgy gondolom, hogy az átigazolási időszak frissítéseinek köszönhetően még erősebbé váltunk. Carlo Ancelotti nagyon szeretett volna ide hozni engem, keményen dolgozott azért, hogy ez létrejöjjön.”

„Most már csak rajtam múlik, hogy jól teljesítsek, hogy a legjobbamat nyújtsam ezért a klubért, és hozzam a győztes mentalitást, hogy a klubnál mindenki higgyen abban, hogy trófeákat nyerhetünk. Ezért fogunk küzdeni.”

„Nagyon jó azt érezni, hogy akarnak. Ettől még inkább folyamatosan a lehető legjobban akarsz teljesíteni, hogy megszolgáld a beléd fektetett bizalmat. Tudom, hogy sokan nagyon sokat tettek azért, hogy ide igazoljak.”

„Én a többiekért játszom, keményen dolgozom a csapatért. Képes vagyok gólokat szerezni és előkészíteni. Remélem, hogy adhatok némi minőséget a csapatnak és elérhetem, hogy jobban játszanak. De a legfontosabb az, hogy nyerni akarok, és meg vagyok győződve róla, hogy a klub képes győzni.”

„Azért jöttem, hogy megpróbáljak jobbá válni, hogy segítsem a csapatot, hogy jó futballt játsszak, hogy szórakoztassak. Meggyőződésem, hogy Carlóval és csapatával nagy dolgokat érhetünk el. Kemény munkával fogunk erre törekedni. Nagyon erősen hiszek abban, hogy ez lehetséges.”

„Carlo egy olyan edző, aki minden játékosának hatalmas önbizalmat ad. Tudja, hogy hogyan hozza ki belőlük a legjobbat. Nagyszerű idényem volt vele, a képességeim legjobbját tudtam nyújtani a legmagasabb szinten. Megvan a kölcsönös bizalom, és alig várom, hogy játszhassak az Everton színeiben.”

„Carlo elmondta nekem, hogy ez egy nagyszerű klub, sok pozitívummal. Látom, hogy a létesítmények az edzőközpontban fantasztikusak. Egy olyan klubról árulkodnak, amely győzni akar és sikeres akar lenni. Meg vagyok győződve róla, hogy nyerhetünk címeket. Úgy gondolom, hogy a játékosok, akik ebben az átigazolási időszakban csatlakoznak, hozzátehetnek némi minőséget és tehetséget, és remélhetőleg nyerhetünk dolgokat.”

„Győztesek vagyunk, és azt akarjuk, hogy lehetőségünk legyen címeket nyerni. Látom, hogy az itteni projekt nagyon komoly. Mindenki odateszi magát. Úgy gondolom, hogy a komolyság és a trófeák iránti eltökéltség győzelemhez vezet.”

„Úgy hiszem, hogy Kolumbia kékké változik. Nagyon örülök, hogy ilyen hatásom van a hazámban, most biztosan lesz ott néhány Everton-szurkoló, nagy lesz a hatása egész Kolumbiában.”

„Remélem, hogy a legmagasabb szintemen tudok teljesíteni, és folyamatos jó teljesítménnyel visszaadhatok valamit a szurkolóknak és a klubnak, akik hittek bennem. Az elmúlt néhány napban, amióta itt vagyok, a saját szememmel is és a közösségi médiában is láttam az Everton szurkolóinak izgatottságát. Látom, hogy igazi szurkolók. Remélem, hogy kölcsönösen jó, pozitív érzéseink lesznek egymás iránt. Amiben biztosak lehetnek, az az, hogy mindig bele fogok adni mindent. A legjobbamat próbálom majd adni.”
 

Forrás: evertonfc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK