Mbappé közölte a PSG-vel a távozási szándékát

Komoly küzdelem várható a játékos kegyeiért a következő nyáron.

A The Times információi szerint a Paris Saint-Germain támadója, Kylian Mbappé tájékoztatta klubját arról, hogy a 2020/2021-es idény végeztével távozni szeretne, és máshol szeretne futballozni. Mbappé jelenlegi szerződése 2022-ben jár le a PSG-vel, ami rá fogja kényszeríteni a francia klubot, hogy a következő nyáron meghallgassák a játékosért érkező ajánlatokat, hacsak nem akarják megkockáztatni, hogy a támadó ingyen távozik szerződésének lejárta után.

A The Times szerint Mbappé kegyeiért a következő nyáron a Real Madrid, a Manchester City, a Manchester United és a Barcelona verseng majd. Miközben a Madrid az elmúlt évek egyik legaktívabb kérője a játékos kapcsán, a másik három klubnak is meglehet a szükséges anyagi forrása az üzlet lebonyolításához, szóval nagyon nem mindegy, hogy milyen ajánlattal állnak elő a blancók, amikor eljön a megfelelő idő.

Eléggé egyértelmű, hogy jelenleg a világfutball legjobban keresett játékosa a 21 éves támadó. Még mindig nagyon fiatal, és bőven van hova fejlődnie, de megvan a kellő tapasztalata ahhoz, hogy az első naptól komoly hatást gyakoroljon egy új csapatban, függetlenül attól, hogy erre a LaLigában vagy a Premier League-ben kerül sor.

A Real Madrid az elmúlt két évben is azt tervezte, hogy 2021-ben próbálkozik meg Mbappé szerződtetésével, és teljesen nyilvánvaló, hogy ő lesz a blancók legfőbb célpontja a következő nyáron.

Érdekes lesz megfigyelni, hogy a PSG miként határoz majd. Meghallgatják-e a sztárjátékosukért érkező ajánlatokat, vagy ingyen elengedik a támadót 2022-ben, tekintettel arra, hogy egyszerűen nincs szükségük a pénzre. Ha nyitottak lesznek az ajánlatokra, a Real Madrid biztosan ott lesz majd.

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK