Reguilón: Bale példakép volt számomra

A fiatal spanyol első interjúja a Tottenham játékosaként.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nagyon tetszik a klub filozófiája, kedvelem az edzőt. Tetszik a projekt, alig várom, hogy fejlődni tudjak játékosként. A Tottenham világklasszis játékosokkal és világklasszis edzővel rendelkezik, alig várom, hogy együtt dolgozzunk.”

„Úgy gondolom, hogy a világ legjobb és legnehezebb bajnokságába érkeztem. Nagyon izgatott vagyok emiatt az új kaland miatt. Szerintem örömöt és energiát tudok hozni a stílusommal a csapatba. Az edző ismeri a játékomat, az erősségeimet, gyengeségeimet, ezért is hozott ide. Boldog vagyok, és érzem a felelősségét annak, hogy visszafizessem a Tottenham, az edző és Mr. Levy belém fektetett bizalmát.”

„A Spanyolországban lejátszott meccseim megadták a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy egy olyan klub futballistája lehessek, mint a Tottenham, de úgy gondolom, hogy ez teljesen más élmény lesz, mint amiket eddig átéltem. Persze végül is futballról van szó, de a meccsek sokkal fizikálisabbak, gyorsabbak lesznek, úgyhogy ehhez hozzá kell szoknom, alkalmazkodnom kell. Tudok jó dolgokat adni a csapatnak, és remélem, hogy ezt mielőbb meg is tehetem.”

„Az edzőközpont hihetetlen. Igazából el sem tudom hinni, hogy mennyire nagyszerű. Minden tökéletes. Játszottam itt még 16 évesen, és már akkor is sokkolt az edzőpálya, a létesítmények minősége, összehasonlítva más európai helyszínekkel. Emlékszem, hogy meséltem a szüleimnek az itteni állapotokról.”

„Eddig még csak fotón láttam a stadiont, de az is őrületes, csodálatos! És bár már nagyon szeretnék ott játszani, azt még inkább várom, hogy a szurkolók visszatérhessenek a stadionba, hogy előttük léphessek pályára, hiszen tudjuk, hogy az ő támogatásukra is szükségünk van ahhoz, hogy nagy dolgokat nyerjünk.”

„Bale példakép volt számomra azóta a bizonyos Inter elleni meccs óta. Azután a BL-meccs után elkezdtem követni a pályafutását, néztem róla videókat, és nagy szurkolója lettem. Megvettem a mezeit, a könyveit, mindent, ami vele kapcsolatos volt. Most pedig itt lehetek vele, a klubnál, amely kinevelte őt. Megmutattam neki a repülőn idefelé azokat a twíteket, amelyeket neki írtam, és az őt ábrázoló képeimet, nagyon tetszett neki! Elmondta, hogy a Tottenham egy top klub. Elmondta, hogy itt minden top. A játékosok, az edzőközpont, minden. Nem mondott egyetlen negatívumot sem, én pedig úgy gondoltam, hogy ez nagyszerű. Nagyszerű itt lenni vele ennél a klubnál, és nagy dolgok elérésére törekedni.”

Forrás: TottenhamHotspur.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK