Casillas: Cristiano lenyűgözőbb dolgot vitt véghez, mint Messi

A spanyol legenda a betegségéről és a Cristiano - Messi összehasonlításról.

„Sokan nem tudják, de José Mourinho az elsők között volt, akik felhívtak a szívrohamom után, és érdeklődtek a hogylétem felől. Később sok olyan emberrel találkoztam, akiket már nagyon rég nem láttam, egy ilyen eset megtanít értékelni az apró dolgokat is. Sokkal inkább napról napra élsz, elkezdesz kilépni a saját kis világodból. Arra koncentrálok, amit ma megtehetek, és nem aggódom a holnap vagy a jövő hét miatt.” 

„Én nagyon szerencsés voltam, sajnos ez sokaknak nem adatik meg. Aznap úgy éreztem, hogy meg fogok halni, ez az eset rákényszerített arra, hogy újraértékeljek mindent. Megváltoztatott. Fontos, hogy azt csináld, amit szeretsz, és éld az életed. Nagyon szerencsés ember vagyok. Ha folytathatom a futballt, akkor megteszem.”

„Cristianóban mindig is megvolt a vágy, hogy a legjobb legyen, már gyerekkorában is. Hiszem, hogy el is érte ezt. Ha össze kellene hasonlítanom Messivel, akkor amit ő vitt véghez, az lenyűgözőbb, hiszen mindannyian tudjuk, hogy Messi milyen tehetséges, de Cristiano rendkívül elszánt volt és keményen megdolgozott azért, hogy a legjobb legyen. Úgy érzem, hogy nagyon szerencsések vagyunk, amiért láthattuk ezt a két fenomenális játékost a pályán. Azok, akik nem ismerik Cristiano Ronaldót, beképzeltnek és arrogánsnak gondolhatják, de ő pontosan ennek az ellentéte.”
 

Forrás: AS, MARCA, Goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK