A Real Madrid aggódik Kubo helyzete miatt

A japán fiatal, Take Kubo esetében eddig nem igazán jöttek be a Real Madrid tervei, nem az elvártaknak megfelelően alakul a játékos helyzete a Villerrealnál.

Közel 30 ajánlat érkezett Kubóért a Real Madridhoz, ezek egy része még a nyár előtt, a Madrid számára pedig az volt a legfontosabb, hogy olyan helyre adják kölcsön a 19 éves középpályást, ahol sok játékpercre számíthat.

A Bayern München például 7 millió eurót ajánlott a japán válogatott játékosért, de ezt hamar elvetették a blancók vezetői, mivel úgy gondolták, hogy magas a kockázata annak, hogy Kubo kevés játékpercet kapna.

A Madrid végül a Villarreal mellett döntött, és arra számított, hogy ebben az idényben 40 mérkőzésen pályára lép majd a fiatal japán, de eddig nagyon nem ez a helyzet. A királyiak sportvezetése komolyan aggódik.

5 mérkőzés, 54 perc
Kubo eddig 54 percet játszott 5 mérkőzésen Unai Emery kezei alatt, aki eddig egyszer sem számolt kezdőként a japánnal. Átlagosan 11 percet tölt a pályán a Real Madrid kölcsönjátékosa, a legtöbb eddig 16 perc volt, a Nou Campban, egy 4-0-s vereség alkalmával.

Annak tudatában, hogy Emery mennyire ragaszkodott a játékoshoz, a Real Madridnál értetlenül állnak a helyzet előtt.

A Madrid egyelőre nem gondolkodik a kölcsönszerződés felbontásán, bíznak abban, hogy az aggodalmaik ebben a hónapban eloszlanak. A Villarreal már előrevetítette, hogy az Európa-liga küzdelmeinek megkezdése több lehetőséget nyit majd Kubo számára.

Közben persze a játékos sem élvezi a helyzete, de meg van győződve arról, hogy lesznek lehetőségei a bizonyításra, és ki is akarja majd használni ezeket.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK