Zidane: Meg kell ismételnünk a hétvégi teljesítményünket

A Real Madrid kedd este 21:00-tól a Mönchengladbach vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája 2. fordulójában. A találkozó előtt megtartotta Zidane szokásos sajtótájékoztatóját.

Az El Clásico és a holnapi mérkőzés
"Elégedettek lehetünk az El Clásicón elért eredményért, nagyon örülünk a hétvégi teljesítményünknek. Nagyszerű csapatmunkát végeztünk 90 percen át, de jól tudjuk, hogy holnap is egy jó csapat ellen lépünk pályára. A Gladbach bármikor képes nehézzé tenni a mérkőzést számodra, ezért kell összpontosítanunk és erősnek maradnunk az egész mérkőzésen. A cél, hogy megismételjük a hétvégi teljesítményt és begyűjtsük a három pontot."

"Az El Clásicón mutatott arcunk pontosan az, amit holnap is meg kell mutatnunk. Jól játszottunk, csapatként hárcoltunk, a legfontosabb dolog pedig az, hogy holnap is ez a tervünk. Meg kell ismételnünk a hétvégi teljesítményt. Tudjuk, milyen helyzetben vagyunk, ez a második BL-meccsünk. Muszáj összeszedettnek maradnunk 90 percen át, harcolnunk, küzdenünk kell. Kemény mérkőzés lesz, ezért kell végig összpontosítanunk."

Rotáció
"Tudjuk, hogy hosszú a szezon, ezért minden játékosomra szükségem van. Ezt már sokszor elmondtam, de most elmondom mégegyszer.  Vannak hiányzóink a jobb hátvéd poszton, de szerencsére más játékosok is tudnak ott játszani, szóval nem lesz ez probléma a holnapi találkozón."

>>>Toni Kroos meccs előtti nyilatkozatát itt tudod elolvasni.<<<

Eden Hazard
"Nem kell ezen meglepődni. Az, hogy Hazard ismét velünk van azt jelenti, hogy teljesen felépült, ez pedig nagyon jó hír számunkra. Mindenki nagyon boldog, hogy újra itt van, meglátjuk, hogyan tudjuk használni őt holnap. A legfontosab dolog, hogy velünk van, ez nagyon pozitív a csapat számára."

Ramos szerződéshosszabbítása
"Most csak a mérkőzésre szabad koncentrálnunk. A csapatnak és Ramosnak is."

Edzői feladat
"Holnap egy újabb mérkőzés vár ránk, csak erre gondolok és erre fókuszálok. Amíg ennél a klubnál lehetek a végsőkig harcolni fogok. Csapatként, együtt, ahogy eddig is tettük."

Isco
"Ahogy minden játékosom,úgy ő is játékra kész és játszani is szeretne. Mindenki ott akar lenni a pályán, ezért mindig készen kell állniuk. Ez mindig is így volt ebben a csapatban, úgy gondolom, minden játékosom játékra kész. Csak rajtam múlik, kit rakok a kezdőcsapatba és kit a kispadra."
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK