Reguilón: Eddig nagyon élvezem a Tottenhamnél töltött időt

A fiatal spanyol védő a jelenlegi helyzetéről, a klubváltásról és madridi emlékeiről mesélt egy interjúban.

„Az érkezésemkor nagyon jó értelemben lepett meg a klub. Az edzőlétesítmények, a csapattársaim, mindenki. A stadion is őrületes. Eddig nagyon élvezem.”

„Szerintem minden egyes mérkőzéssel egyre jobb leszek, egyre inkább szokom az itteni játékot. Mind emberileg, mind futball szempontjából fejlődni akarok. Az edző rengeteg tanácsot ad nekem, sok tapasztalatra teszek szert, de persze az a legfontosabb nekem is, hogy a csapat jól teljesítsen.”

„José Mourinho egy világklasszis menedzser, nagyon fontos szerepe volt abban, hogy ide jöttem. Amikor a Real Madridot irányítottam, még nagyon fiatal voltam, az akadémián játszottam, nem volt lehetőségem találkozni vele, de jó emlékeim vannak arról az időszakról. Otthon mindenki nagy Mourinho-szurkoló volt.”

„Madridban beszélgettem Bale-lel. Elmesélte, hogy milyen volt a Tottenham játékosának lenni. Az, hogy egy korábbi csapattársammal lehetek újra együtt, segített. Tudtam tőle kérdezni arról, hogy bizonyos dolgok hogyan működnek.”

„Sokat segített nekem, ahogy a többiek is. Első napról kezdve nagyon kedvesen bánnak velem. Mindig megkérdezik, hogy segíthetnek-e valamiben, szükségem van-e valamire, és a pályán is segítenek.”

„Lépésről lépésre ismerem meg az emberi oldalukat is, már nem csak a PlayStationből vagy a TV-ből ismerem őket. Mindenkivel van már kapcsolatom, egyre jobban ismerem őket. Ez sokat segít.”

„A Real Madridnál lettem az, aki vagyok, ott nőttem fel, és semmit nem értem volna el nélkülük.”

„Nagyon nehéz az akadémiáról az első csapatba kerülni a Real Madridnál. A világ legjobb játékosai játszanak ott, nagyon magas szinten kell lenni ahhoz, hogy bekerülj a csapatba. Hinned kell magadban, tudnod kell küzdeni, és persze kell egy kis szerencse is, amire minden futballistának szüksége van karrierje során.”

„A távozás nehéz lépés volt, de ezt néha meg kell lépni, szerintem pedig nekem most volt itt a megfelelő pillanat erre. Nehéz a családot és mindent hátra hagyni, de ez a bajnokság számomra a világ legjobbja, és boldog vagyok itt. Most csak egyszerűen szeretnék arra koncentrálni, hogy segítsem ezt a klubot a trófeák elhódításában.”

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK