Emery: Ez egy remek teszt lesz számunkra

A Villarreal mestere a Real Madrid elleni bajnoki előtt.

„Ez egy legmagasabb szintű teszt lesz. Holnap egy rendkívül erős csapattal kerülünk szembe. Izgatottan várom, hogy hogyan reagálunk egy ilyen meccsre. Az biztos, hogy 100%-os teljesítményre kényszerítenek minket, 90 percen át koncentrálnunk kell.”

„Jól érezzük magunkat, de ez egy hosszú idény, és nem szabad elszállnunk a jó eredményektől. Állandóságot kell hoznunk, és az ilyen meccsek meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk ott lenni a legjobbak között.”

„Kulcsfontosságú, hogy 90 percen át beleadjunk mindent. Nem veszíthetünk a koncentrációból egy pillanatra sem. Ők egy olyan csapat, amely tele van tehetségekkel, és a legapróbb hibádért is kegyetlenül megbüntetnek. Szeretnénk, ha mi irányítanánk a mérkőzést, és megmutathatnánk, amit tudunk. Ehhez az apró részletekre is figyelnünk kell, ezek fogják eldönteni a mérkőzést. Döntő fontosságúak lesznek az egyéni villanások. Hatékonynak kell lennünk, és ki kell használnunk a helyzeteinket.”

„A Real Madrid nagyon jó játékosokkal és edzővel rendelkezik. Két lehetőségünk van. Vagy megnézzük a Barcelona elleni 1-3-as meccsüket, amelyet karakteres játékkal, egyénileg és csapatszinten is kiemelkedőt nyújtva nyertek, vagy a Valencia elleni vereségüket, ahol furcsa körülmények között alul maradtak. Mi a legjobb Madridra készülünk, az pedig nagyon jó.”

„A korábbi meccseink, amelyeket bajnokesélyesek ellen játszottunk, jók voltak arra, hogy információkkal lássanak el minket. A Barcelona elleni meccs után csalódottak voltunk. Az Atlético elleni mérkőzést elégedetten zártuk. A Madrid ellen kiderül majd, hogy miként reagálunk egy ilyen ellenfélre, amely a másik kettővel egy szinten van.”

„Nem tudom ki lesz a bíró. Próbálom kizárni magam ezekből a dolgokból. Mindig maximális tisztelettel. Az, hogy nem foglalkozom ezzel a témával nem tiszteletlenség, pont ellenkezőleg. Én szeretném megadni a tiszteletet azzal, hogy azt gondolom, minden bírói döntés helyes lesz. És hiszek abban, hogy a VAR segít a játékvezetők ítéleteit igazságosabbá tenni.”

„Nem mondom azt, hogy a Villarreal esélyes lehet a bajnoki címre, mivel ez megzavarhat minket. Tudom, hogy elvárásokat, álmokat szül, még akkor is, ha van realitása. Jó helyen állunk, de vannak csapatok, amelyek kevesebb meccset játszottak. Fejlődünk, de még sok a teendőnk. A Real Madrid, az Atlético és a Barcelona a bajnokesélyesek, és az olyan csapatok mint mi vagy a Real Sociedad, amelyek reményteli módon fejlődnek, az ilyen meccseken kaphatnak visszaigazolást, erősödhetnek tovább.”

Forrás: VillarrealCF.es, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…