Carvajal: Keményen meg kellett dolgoznunk a sikerért

A játékosok az Eibar elleni győzelem után.

Lucas:
„Igazán örülünk, hogy győzelemmel távozunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, és az első perctől kezdve nagy intenzitással játszottunk, tudva, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot. 18 perc elteltével már 2-0-ra mentünk és irányítottuk a mérkőzést, de a góljuk visszahozta őket a meccsbe. Bár a második félidőben már nem játszottunk olyan jól, mint az elsőben, így sem okoztak nagyobb problémákat nekünk. Mindig jó egy játékos számára, ha játszhat és győzelmekhez segítheti a csapatát. Örülök ennek.”

„A magas letámadás, a labdatartás közbeni sok mozgás és helyváltoztatás, a nyugodt labdajáratás, és a megfelelő minőségű labdakihozatal volt a kulcs.”

Lucas

Carvajal:
„Tudjuk, hogy az Eibart nehéz legyőzni. Magasan letámadnak, ez pedig hatással volt a meccsre. Nagyon megnehezítették a támadások felépítését, ez nekik volt köszönhető. Nagyszerűen kezdtünk, jó helyzetbe hoztuk magunkat, de a második félidőben keményen meg kellett dolgoznunk a sikerért.”

„Szerettük volna lezárni a meccset, de ez Lucas góljáig nem történt meg. A csapat mindenesetre jól kezelte a dolgot, és védekezésben erős tudott maradni. Ez segített abban, hogy mindhárom pontot megszerezzük. Nagyon nehéz volt megtalálni a területeket, megnehezítették a dolgunkat. Modric, Kroos és Benzema nagyon fontos játékosok számunkra, ha pedig formában vannak, akkor valóban megteremtik a különbséget.”

Carvajal

„Nagyon fontos, hogy megszereztük sorozatban ötödik győzelmünket. Az, hogy így tudunk meccseket nyerni, segít a bajnoki tabellán feljebb jutni. A csapat a tavaszi karantén után játszott így, védekezésben erősek vagyunk, és kiharcoljuk a győzelmeket. Nagyon fontos meccsek várnak ránk, amelyeken továbbra is három pontokat kell szereznünk, és csökkentenünk kell a különbséget az első helyezettel szemben.”

„Nem láttam a Ramos-esetet, de hogy őszinte legyek, nem vagyunk benne biztosak, hogy mi is történik pontosan. Néha megadják az ilyet, néha nem. Például Nacho ellen büntetőt ítéltek az Alavés elleni meccsen, a minap pedig Capa eseténél nem fújták be a tizenegyest, pedig nem a földön pihentette a kezét, és Vinícius passzolta volna a labdát. Nem igazán látjuk, hogy mi alapján hoznak döntést, ezt pedig érdemes lenne tisztázni, mert a játékosok kétségek közt vannak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK