Ramos: A PSG velem és Messivel nagy csapatot akar építeni

A legfrissebb hírek szerint Florentino Pérez negatív választ kapott Sergio Ramostól a klub szerződéshosszabbítási ajánlata kapcsán.

A Real Madrid edzője, Zinédine Zidane 2021. január 1-jén, a Celta Vigo elleni meccs előtt azt kérte, hogy minél előbb újítsák meg Modric, Lucas és Ramos szerződését. „Szeretnénk minél előbb megoldani a lejáró szerződések helyzetét, hiszen ez mindkét fél érdeke. Remélem, hogy gyorsan lezárul ez a történet” – mondta.

Sergio Ramos nyitott a klubváltásra… PSG – Messi?
A három tárgyalás nagyon más állapotban van. A legegyszerűbbnek jelenleg Luka Modric ügye tűnik, hiszen nemrég arról számoltak be hírek, hogy legalább egy évig még biztosan marad a horvát, mivel elfogadta a fizetést, amit ajánlottak neki, és hamarosan bejelentik a hosszabbítást.

Sergio Ramos ügyének végére azonban nem lesz ilyen egyszerű pontot tenni. Az El Larguero műsorvezetője, Josep Pedrerol szerint Sergio Ramos eddig nem küldött pozitív visszajelzést a Real Madrid ajánlatára. A Madrid egy olyan ajánlattal állt elő, amely (az eddigi gyakorlattal ellentétben, már ami a 30 év feletti játékosok szerződéshosszabbítását illeti) két évvel tolná ki a játékos jelenlegi szerződését, viszont nagyjából 10%-os fizetéscsökkenést is tartalmaz a kapitány jelenlegi, 15 millió eurós éves fizetéséből.

Pedrerol arról is beszámolt, hogy Florentino Pérez találkozott Sergio Ramosszal még az Elche elleni mérkőzést megelőzően a Huerto del Cura Hotelben, a játékos szobájában.

„Ez egy baráti találkozó volt” – mondta. „Sergio elmondta Florentinónak, hogy nem fogadja el az ajánlatot, amelyet a klub tett neki, és meg fogja hallgatni más klubok ajánlatát.”

Pedrerol szerint Ramos még a következőt is hozzátette: „Valaki a PSG-től elmondta nekem, hogy egy nagy csapatot akarnak felállítani Messivel és velem.”

Florentino válasza állítólag egyszerű és tiszta volt: „Ha lesz egy jó ajánlatod, mi meg fogjuk érteni.”

Lucas Vázquezt sem győzte meg a klub ajánlata
Lucas Vázquez ügye szintén holtpontra jutott. A 29 éves játékos három évre szóló hosszabbítást kapott, de a a szerződés részletei nem győzték meg őt. Hasonló a helyzete, mint Ramosé.

Úgy tűnik, hogy a két játékos szerződéshosszabbítása még egy jó darabig elhúzódik, Európa top klubjai pedig árgus szemekkel figyelik az eseményeket.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK