Újabb játékos távozhat a Real Madridból

Odriozola tavaly januárban a Bayern München együtteséhez távozott kölcsönbe, miután mindössze öt mérkőzésen lépett pályára a Real Madridban augusztus és az átigazolási időszak közötti időszakban. Ebben az idényben ez a mutató még rosszabbul alakult számára.

A spanyol védő mindössze 57 percnyi játéklehetőséget kapott ebben az idényben úgy, hogy már a negyedik helyre szorult a jobb oldali védő pozícióban, hiszen Dani Carvajal, Lucas Vázquez, Nacho Fernández is megelőzi őt.

Egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt szerette volna. A lehető legrosszabbkor szenvedett sérülést, így Carvajal távollétében ő is partvonalon kívülre szorult, Lucas és Nacho pedig éltek az adódó lehetőséggel.

Odriozola

Az egyetlen pályára lépésére szeptember 30-án került sor, ekkor 57 percet játszott a Real Valladolid ellen, egy 1-0-s győzelem alkalmával. Azóta egyetlen másodpercet sem játszott úgy, hogy sorozatban hétszer ülte végig a kispadot anélkül, hogy be kellett volna melegítenie.

Egyértelmű, hogy Zidane csapatában nincs helye. 2019 szeptembere óta 6 alkalommal szerepelt a Real Madridban, de a Bayernben töltött kölcsönjátéka alatt is csak 179 percet adott ehhez hozzá, összesen 5 mérkőzésen.

Így az elmúlt másfél évben Odriozola 11 meccset és 670 percet tud felmutatni, most pedig abban reménykedik, hogy találhat egy csapatot a téli átigazolási időszakban, ahol állandó játéklehetőséget tudnak biztosítani számára.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK