Odriozolát a Fiorentina vinné

A Real Madrid jobb oldali védője Olaszországban folytathatja.

Olasz hírek szerint a Real Madrid jobb oldali védője, Álvaro Odriozola iránt az olasz első osztályban szereplő Fiorentina érdeklődik. A spanyol játékosra Zinédine Zidane már Carvajal helyetteseként sem számít, pedig korábban pontosan ez volt a leigazolásának célja. A felek számára egy kölcsönszerződés lenne a legideálisabb, a játékos pedig olyan helyre szeretne menni, ahol minél több játékpercre számíthat.

Odriozola madridi karrierje eddig nagy csalódás. A Real Sociedadnál kiváló idényt futott, mielőtt a Real Madridhoz igazolt, de azóta sem tudta azt a kiváló formát mutatni. A blancók egyébként 35 millió euróért igazolták. A játékos egyébként a Bayern Münchennél is eltöltött egy félévet kölcsönben, ám ott sem igazán kapta meg a bizonyítási lehetőséget.

Ha Zidane Lucas Vázquezt jobb opciónak tartja Carvajal helyettesítésére, akkor nincs értelme megakadályozni Odriozolát abban, hogy csatlakozzon a Fiorentinához, ahol esélye lehet önbizalma visszaszerzésére, ha megkapná a szükséges játékperceket. Persze mivel a Madrid már Achraf Hakimitől is megszabadult, mindenképp szüksége lesz egy minőségi kiegészítő emberre a jobb oldali védő poszton.
 

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK