Zorc: Håland nem tud, nem akar és nem is fog klubot váltani

A Dortmund sportigazgatója igyekszik lehűteni a kedélyeket a játékos körül felreppent pletykák kapcsán.

A Borussia Dortmund sportigazgatója és a klub korábbi kiválósága, Michael Zorc egy interjú során a játékos ügynökének nyilatkozatára reagálva, melyben Mino Raiola azt állította, sokan érdeklődnek ügyfele iránt, elmondta, hogy Erling Håland nem eladó.

Raiola nemrég a BBC-nek adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy legalább 10 klub szeretné megszerezni ügyfelét, amelyek között négy angol együttes is van.

Amikor erről kérdezték Zorcot, ő csak ennyit mondott: „Håland nem tud, nem akar, és nem is fog klubot váltani.” A szakember szerint a Dortmund a legjobb hely a 20 esztendős gólvágó számára.

Amikor megkérdezték, hogy zavarják-e Raiola szavai, így válaszolt: „Egyáltalán nem. Nem gondolom, hogy nagy felbolydulást okozott volna. Ezek teljesen normális nyilatkozatok. Nincsenek rossz érzéseim.”

A Dortmund történetének harmadik legeredményesebb játékosa, Zorc ismét megerősítette, hogy klubja nagyon elégedett a játékossal a 2019-es érkezése óta, és szeretnék a jövőben is megtartani őt.

„Örülünk, hogy itt van nekünk Erling, nagy öröm, hogy az elmúlt meccseken is növelte góljai számát, és bizonyítja, hogy milyen sokat jelent számunkra” – mondta.

„2024-ig szerződés köti őt a Dortmundhoz. Csak annyit mondhatok, hogy a mi terveinkben továbbra is szerepel. Hiszek abban, hogy nem érzi itt rosszul magát, hanem pont ellenkezőleg.”

A Dortmund jelenleg négy ponttal lemaradva a negyedik helyezett csapattól a bajnokság hatodik helyén áll, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az idény végén BL-szereplést érő helyen állnak majd, ám Zorc szerint nem aggódnak emiatt.

„Arra számítunk, hogy az idény végén el fogjuk érni a célunkat, és ott lehetünk a következő BL-kiírásban. Nincs kétségem afelől, hogy bármi történjék is, Erling nálunk folytatja.”

Mivel a norvég támadó 25 mérkőzésen 28 gólnál jár ebben az idényben, nem csoda, hogy a Dortmund nem szeretné elengedni őt. 
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK