AS: Cristiano minden vágya a visszatérés!

A lap saját forrásokra hivatkozva állítja, a Real Madridon múlik, hogy látjuk-e újra habfehérben a portugál kiválóságot.

Mostanra valós opcióvá vált az, hogy Cristiano Ronaldo ismét a Real Madrid játékosa legyen. Josep Pedrerol szerint, és az AS saját forrásai szerint is zajlottak a beszélgetések az elmúlt hónapokban a játékos ügynöke és a Real Madrid között a portugál zseni esetleges visszatérése kapcsán.

Az AS saját forrásaira hivatkozva azt is megerősíti, hogy a játékos legnagyobb vágya jelenleg az, hogy visszatérhessen a Santiago Bernabéuba, ahol karrierje legboldogabb éveit élte át, megnyerve négy Bajnokok Ligája-címet és négy Aranylabdát, a Real Madrid legeredményesebb játékosává vált, 439 meccsen 451 gólt szerezve.

Cristiano 2018-ban 100 millió euróért cserébe hagyta el a Real Madridot, és csatlakozott a Juventushoz. De az olasz együttes még a portugál jelenléte ellenére is kudarcot vallott Európában, legutóbb például a Porto elleni kiesés alkalmával.

Ronaldo

Ez a kiesés mind a Juve projektjének, mind pedig Ronaldónak rosszul jött, hiszen a játékos célja, hogy újabb BL-címet nyerjen. A portugál válogatott tudja, hogy a Real Madrid lehet a legalkalmasabb hely ennek a célnak az eléréséhez.

Az AS forrásai úgy tudják, hogy a Juventus támadója még mindig szorosan követi a madridi eseményeket, és tökéletesen tisztában van a klub körüli történésekkel. Tudja, hogy a keret fiatal, de nagy potenciál rejlik benne, az ő jelenléte pedig nagyban hozzájárulna a klub egyik legnagyobb problémájának enyhítésében, vagyis a gólok hiányának megszüntetésében.

Ha 36 évesen visszatérhetne Madridba, az hatalmas motivációt jelentene számára, ami elegendő lenne ahhoz, hogy még néhány évvel meghosszabbítsa karrierjét. Kora ellenére nem csökkent góléhsége, jelenleg 32 meccsen 27 találatnál jár a Juventusban ebben az idényben.

Cristiano visszatérése komoly érzelmi töltet lenne a Real Madrid szurkolóinak számára is, akik közül nagyon sokan várják vissza a portugál csillagot. A játékosnak már csak egy év van hátra a Juventusszal kötött szerződéséből, ami kulcsfontosságú lehet a visszatérés kapcsán. Mivel a Juventus a játékos magas fizetésétől is megszabadulhatna, minden fél számára előnyös lehet egy ilyen megállapodás.

Az AS forrásai szerint: „Cristiano távozása a Juventusból nem lenne probléma, ha a Madrid a visszatérése mellett döntene.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK