A Juventus beárazta Cristiano Ronaldót

Jelenleg Cristiano Ronaldo esetleges visszatérése a Santiago Bernabéuba az egyik legnagyobb szenzáció a sportsajtóban. Három évvel azután, hogy a portugál távozott Madridból, komoly esély mutatkozik arra, hogy ismét habfehérbe öltözik.

A legutóbbi hírek szerint a Real Madrid sem zárkózik el a lehetőségtől, a játékos pedig szívesen visszatérne korábbi klubjához. A madeirai születésű klublegenda számára meglehetősen frusztráló, hogy csapata meglepetésszerűen kiesett a Bajnokok Ligájából a Porto ellen.

Cristiano Ronaldo

Ma Olaszországban a Corriere dello Sport jelentette meg a hírt, mely szerint a klub pénzügyi szakemberei már a portugál távozásával kapcsolatos eshetőségeket elemzik, és a zebrák nem szeretnének lemaradni a lehetőségről, hogy pénzt csináljanak a játékosból, aki 100 millió euró fejében csatlakozott hozzájuk 2018-ban. A hírek szerint az olasz klub 29 millió eurót szeretne kapni a 36 éves játékosért, ami figyelembe véve, hogy kiről van szó, a kora ellenére is meglehetősen kedvező árnak minősülhet a mai piaci viszonyok között.

Az üzlet létrejöttének egyik gátja Cristiano fizetési igénye lehet, hiszen a csatár jelenleg bruttó 64 millió eurót keres évente az olaszoknál.

Bár a spanyol klub hivatalosan még nem tett érdeklődött a játékosért, Zidane-t már a tegnapi sajtótájékoztatón is a témáról kérdezték az újságírók. A francia nem szeretett volna a pletykákra reagálni, ám azt kifejezte, hogy Cristiano Ronaldo rendkívül sokat jelent a Real Madridnak.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK