Zidane: Még mindig sok pontot szerezhetünk

Vasárnap este 0-0-s döntetlent játszott a Real Madrid a Getafe vendégeként. A blancók meglehetősen szűkös kerettel vágtak neki a találkozónak, a mérkőzés után Zinédine Zidane is ezt emelte ki sajtótájékoztatóján.

A mérkőzés

„Gratulálnom kell a játékosaimnak, mert ez nem volt könnyű. Nagyon jók voltunk védekezésben és valami hiányzott a támadójátékunkból. Folytatnunk kell a munkát, mert még mindig van lehetőségünk pontokat gyűjteni. És mi pontosan ezt fogjuk tenni.”

„Jól játszottak, megnehezítették a dolgunk. Keményen küzdöttek egészen az utolsó pillanatig. Egy pontot sikerült szereznünk, haladnunk kell tovább. Ha feladtuk volna, az azt jelentené, hogy bedobjuk a törölközőt a vége előtt. Nem tudok mit hozzáfűzni a játékvezető teljesítményéhez. A döntés az ő feladata, és abban a helyzetben lest ítélt.”

Zidane

Hiányzók

„Folytatjuk, amit elkezdtünk, nincsenek korlátjaink, amelyek gátolnának a célok elérésében. El fogunk érni valamit, küzdeni fogunk a szezon végéig. Lelkileg jól vagyunk és ennek a csapatnak a határ a csillagos ég. Ki kell pihennünk magunkat és folytatni a munkát. Sok minden történt és sokan nem lehettek itt velünk. Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik így jártak. Sok csapat szenved ugyanezekkel a problémákkal.”

A fiatalok szerepe

„Nagy jövő áll előttük. Nagyon jó játékosok és fegyelmezettek is. Chust jó teljesítményt nyújtott, megmutatta, milyen játékos. Blanco most debütált, Arribast pedig már ismerjük. Az utánpótlásból érkezőknek mindig nehéz dolguk van. Mendy és Valverde az utolsó pillanatban estek ki, ekkor kellett változtatnunk a kereten. Így eshetett meg, hogy a fiatalok még a Castillában is szerepeltek. Blanco kiválóan teljesített annak ellenére, hogy tegnap is pályán volt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK