Odriozola: Számomra ez egy nehéz szezon volt

A Cádiz elleni győzelem után a játékosok közül Marcelo és Odriozola állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Odriozola:

Mérkőzés
„Nem volt kérdés, hogy győzni jöttünk ide. A dolgok jól alakultak számunkra, és így egy briliáns győzelmet szereztünk, kapott gól nélkül. Kevesebb, mint egy hónap van hátra az idényből, mi vagyunk a Real Madrid és meg kell mutatnunk, hogy meg akarjuk nyerni a bajnokságot. Így kell folytatnunk.”

„Minden játékos mögött óriási mennyiségű munka van. Számomra ez egy nehéz szezon volt, mivel a sérülések miatt több mint a mérkőzések felét az oldalvonalon kívülről kényszerültem nézni. Nagyon nehéz ilyenkor újra magadra találni és a képességeid csúcsán teljesíteni. Itt minden alkalommal 200%-ot kell nyújtanod és a tőled telhető maximumot kell beleadnod, ami néha nem egyszerű.  Ma gólt tudtam szerezni, és jól játszottam, így nagyon boldog vagyok.”

Támadó szerep
„Az első pillanattól kezdve az volt az edző kérése, hogy Marcelóval lépjünk feljebb, hogy az erősségeinket ki tudjuk használni.”

„A háromvédős alakzat lehetővé teszi a szélsőknek, hogy jobban előrenyomuljanak letámadáskor és akciók közben. Az edző meglátása tökéletes volt. Ezen az úton fogunk továbbhaladni.”

odriozola-cádiz-real-madrid

Marcelo:

Teljesítmény
„Ki voltunk éhezve a jó teljesítményre és a győzelemre. A csapat nagyszerűen teljesített a letámadásoknál és a labdák visszaszerzésénél. Ez az egyik alapja volt a játékunknak. Tudjuk, hogy ebben a bajnokságban nincsenek egyszerű meccsek. Lehet, hogy a mai nem tűnt olyan megerőltetőnek, mint a többi, de nagyon jól játszottunk.”

„Nagyon keményen dolgozunk. A mérkőzés minden pillanatában nagyon oda kell figyelnünk. Tudjuk, hogy melyik meccsen mire számítsunk és egy jó úton haladunk. A végsőkig harcolunk. A Real Madridnál sosem adjuk fel, és legalább ma listavezetőként mehetünk aludni. Minden mérkőzésen harcolni fogunk és megpróbálunk több pontot nem elvesztegetni.”

Benzema
„Karim nagyon sokat jelent számunkra és minden meccsen a maximumot hozza. Tudjuk milyen jó képességei vannak, amelyeket tudnunk kell az előnyünkre fordítani.”

Chelsea
„Már várjuk a mérkőzést, a célunk az, hogy bejussunk a döntőbe. Ismét az elődöntőkben lehetünk, amit meg kell becsülnünk, és ki kell élveznünk a pillanatot.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…