Zidane: Ez egy szép és meggyőző győzelem volt

Zinédine Zidane értékelése a Cádiz otthában aratott 0-3-as siker után.

A továbbiak
„Még mindkét sorozatban érintettek vagyunk és nincs megállás. 3 nagyon fontos pontot szereztünk, de még mindig hosszú út áll előttünk”

„Nagyon fontos volt, hogy jól kezdjünk. Amikor az első félidőben 3-0-s vezetést szerzel, utána már kedved szerint alakíthatod a csapatot, és mi pont ezt tettük. Ez egy szép és megnyugtató győzelem volt. Komolyan vettük a játékot, elégedett vagyok a srácokkal. Megvan az újabb 3 pont, holnap pedig tudunk pihenni, mivel majd csak szombaton játszunk.”

Három védős felállás
„Három védővel, továbbá két szélsővel játszottunk Marcelo és Odriozola személyében, ami kifizetődő volt számunkra. Mindenkinek meglehet a saját véleménye az alakzatról, minket viszont csak az érdekel, hogyan támadunk, illetve védekezünk. Ma ismét remekül védekeztünk. Már 3 mérkőzés óta nem kaptunk gólt, aminek örülök.”

zidane-cádiz-real-madrid

Benzema elismerése
„Nagyon örülök a teljesítményének. Pontosan tudjuk, milyen fontos szerepe van a játékunkban, és nem csak a góljai miatt. A körülötte lévők teljesítményére is jó kihatással van, öröm nézni a játékát, és remélem, hogy még sokáig látni is fogjuk itt, a Real Madridnál.”

Modrić
„Valamire panaszkodott a hátával kapcsolatban, de tudtommal nem súlyos. Meglátjuk, hogy hogyan érzi magát holnap, és remélem, hogy már a következő mérkőzésen láthatjuk őt a pályán."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK