Lucas Vázquez új ajánlatot kapott a Real Madridtól

Úgy tűnik, hogy Lucas Vázquez végül mégis marad a Real Madridban, azután is, hogy június 30-án lejár jelenleg érvényben lévő szerződése a blancókkal. A spanyol válogatott játékos keresett volt a piacon, többek között a Bayern München és a PSG is ajánlatot tett érte, ám Tomás Roncero szerint a Madrid megtalálta a módját, hogy maradásra bírja az univerzális futballistát.

A Real Madrid először egy változatlan fizetéssel járó szerződést ajánlott a játékosnak (ami nagyjából évi 3.5 millió eurót jelent), ráadásul úgy, hogy ehhez még a világjárvány idejére vonatkozóan egy 10%-os csökkentést tartalmazó kitétel is csatlakozott volna, ami minden futballistát és kosárlabdázót is érintett.

Lucas

A 29 éves játékos mindig azt hangoztatta, hogy számára az első számú prioritás az, hogy maradjon a Real Madridban, ráadásul olyan futballistáról van szó, aki a Real Madrid mérkőzéseinek 64%-án kezdő volt, és akit Zidane a sérült Dani Carvajal helyén, jobb hátvéd pozícióban is sikerrel vetett be.

Több tárgyalási kör után, figyelembe véve a külső érdeklődőket, a Real Madrid egy előnyösebb ajánlatot tett le a játékos asztalára, ami egy 5 millió eurós fizetéssel járó, 3 évre szóló szerződés, plusz egy évvel történő meghosszabbítási lehetőséggel. Ez már egy olyan ajánlat, amely azt fogja eredményezni, hogy a szélső továbbra is annál a klubnál marad, ahol azóta is szívét-lelkét kiteszi a pályára, amióta 2007-ben először megérkezett az utánpótlás bázisra.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK