Raúlt az Eintracht, Zidane-t a Juventus vinné

Németországból és Olaszországból érkező hírek szerint kelendőek a Real Madrid edzői.

Raúl és a Frankfurt
Előfordulhat, hogy Raúl González edzőként tér vissza a Bundesligába, hogy az Eintracht Frankfurt együttesét irányítsa. Német hírek szerint a sasok érdeklődnek a Real Madrid Castilla edzője iránt, és szeretnék, ha átvenné a Borussia Mönchengladbachhoz távozó Adi Hütter helyét a csapat edzői székében. A Goal német oldala szerint már meg is történt a megkeresés a klub részéről.

Mindenesetre a tárgyalások egyelőre szünetelnek, tekintettel arra, hogy mind Raúl csapata, mind pedig a Frankfurt az idény hajrájában, egy rendkívül fontos szakaszban van. A németek három meccsel az idény vége előtt a negyedikek a tabellán, és a céljuk az, hogy jövőre a BL-ben szerepelhessenek, a Castilla pedig a rájátszásban szeretné kiharcolni a másodosztályban való szereplés jogát.

Raúl még 2010-ben igazolt a Schalke együtteséhez, ahol azonnal közönségkedvenc lett belőle, majd az Al Sadd és a New York Cosmos csapatánál játszott, mielőtt megkezdte edzői karrierjét a madridi utánpótlásbázison. A Frankfurtot lenyűgözi Raúl munkája, többek között azért is, mert a kezei alatt dolgozó Arribas, Blanco és Gutiérrez már a felnőttek között is megkapták a lehetőséget.

A Frankfurtnál hisznek abban, hogy Raúl megszerzése garanciát jelentene a jelenlegi projektjük folytatása kapcsán, amely fiatal játékosok megfigyelésén, és a klub akadémiáján való fejlesztésén alapul.

Zidane és a Juventus
Az olasz Tuttosport szerint Zidane az egyik első számú jelölt a Juventus edzői székére, miután úgy tűnik, Andrea Pirlo távozik a klubtól. A klub elnöke, Andrea Agnelli már 2019-ben is szerette volna megszerezni a franciát, ezen a nyáron pedig az olasz lap szerint ismét megpróbálkozik majd.

Zidane jelenlegi szerződése 2022 nyarán jár le, de nem tartalmaz kivásárlási záradékot. Egy olaszországi szerződés Zidane számára anyagilag nem lenne túl kifizetődő, hiszen jelenlegi, 12 millió eurós fizetése helyett vélhetően egy bónuszokkal együtt 7,5 millió eurós fizetést kaphatna.

A Tuttosport szerint a másik két jelölt a pozícióra Maximiliano Allegri és Gennaro Gattuso.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK