Hanga Ádám: Az Euroliga még hiányzik a gyűjteményemből

A magyar kosárlabdázó első interjúja a Real Madrid játékosaként.

„Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, amit a Real Madrid adott nekem. Megkaptam az esélyt arra, hogy a Liga Endesában és az Euroligában folytassam, és minden további európai címért harcolhassak. Meg fogok próbálni mindent beleadni emberileg és szakmailag is.”

„A Real Madrid egy győztes csapat, amely hosszú évek óta csodálatos szinten teljesít. Nagyon jól ismerem a játékosokat, a játékrendszert, amelyben játszanak, és nagyon várom, hogy csatlakozzak hozzájuk. Olyan játékos vagyok, aki nagyon jó a fordulásokban, úgyhogy remélem, ebből a szempontból sokat adhatok a csapatnak. Mindig csapatjátékos voltam, ki akarom venni a részem.”

„Az elmúlt években irányítóként játszottam, de az egyik erősségem az, hogy több poszton is kipróbáltam már magam. Mindig azt mondom, hogy azt teszem, amit az edző kér tőlem: védekezem, támadok, irányítok, teljesen mindegy.”

Hanga Ádám

„A személyes célom az, hogy mind a négy trófeáért harcban álljunk. Ez a legtöbb, amiben reménykedhetünk, vagyis a legmagasabb szinten való küzdelem. A csapat mindent megnyert az elmúlt években. Az Euroliga még hiányzik a gyűjteményemből, bajnokságokat akarok nyerni.”

„Az elmúlt években nehéz volt nekem a Real Madrid elleni meccseken, most pedig a végsőkig fogok küzdeni a csapatért. Pablo Laso jól ismer, már tíz éve Spanyolországban játszom, így nem árulok zsákbamacskát. Ő egy legendás edző, alig várom, hogy vele dolgozzak.”

„Úgy tűnhet, hogy Heurtel és én követjük egymást. Együtt játszottunk a Barcelonánál, barátok vagyunk, most pedig ismét együtt harcolhatunk a trófeákért.”

„Remélem, hogy az emberek újra élvezhetik majd a kosárlabdát. Alig várom az idény kezdetét. Nagyszerű évünk lesz, a szurkolóinkkal együtt fogjuk kiélvezni. Mindig megpróbálom a legjobbamat nyújtani, biztos vagyok benne, hogy a csapat is várja a kezdést, hogy együtt dolgozzunk a céljainkért. Hala Madrid! A legjobbakat mindenkinek!”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK