Cristiano Ronaldo visszatérne a Real Madridba

A portugál sztár jövője Mbappé klubváltásától függhet.

A tény, hogy Cristiano Ronaldo visszatért a Juventus edzéseire, nem változtatott a támadó tervein. Ugyanazt szeretné, mint hat hónappal ezelőtt: el akarja hagyni az olasz klubot, ráadásul mielőbb.

A cél elérésétől azonban minden egyes nappal kicsivel távolabb kerül, de egyelőre nem fogadja el a maradás tényét. Úgy érzi, hogy az olasz csapatnál lejárt az ideje, így mindenképp szeretne tovább állni.

A PSG bejelentkezik Ronaldóért, ha Mbappé a Real Madrid játékosa lesz
Ronaldo jövője függ attól, hogy Kylian Mbappé hol folytatja. A portugál tudja, hogy ha a Real Madridnak sikerül leigazolnia a Paris Saint-Germain sztárját, a párizsiak azonnal megpróbálják majd leigazolni őt. A 36 éves játékos esetén a legnagyobb esély arra van, hogy a PSG-ben folytatja, mivel a spanyol fővárosban meg vannak győződve arról, hogy Florentino Pérez az utolsó pillanatig meg fog tenni mindent annak érdekében, hogy elhozza Mbappét a francia együttestől.

Ronaldo vissza akar térni Madridba, ha Mbappé marad a PSG-ben
Ha a PSG ki tud tartani, és sikerül megtartania Mbappét, Ronaldónak egy másik célállomás után kell néznie. Az AS úgy tudja, hogy ebben az esetben ismét a Real Madrid ajtaján kopogtatna. A játékos környezete korábban már informálódott a blancóknál egy esetleges visszatérés kapcsán, de Pérez egyértelmű választ adott: ennek a lépésnek a Madrid szempontjából semmi értelme nem lenne.

Most, hogy Carlo Ancelotti visszatért Madridba, Ronaldo abban bízik, hogy az olasz edző segítő kezet nyújthat neki. Úgy hiszi, hogy nagyszerű kapcsolata Ancelottival, akit „csodálatos embernek” és „az egyik legjobb és legfontosabb edzőnek” tart, akivel karrierje során együtt dolgozott, újra megnyithatja neki a Bernabéu kapuit abban az esetben, ha Mbappé ezen a nyáron nem költözik át Madridba.

A Real Madrid kizárólag Mbappét akarja
Mindenesetre a Madrid tervei nem változtak: Mbappé vagy senki. Vagyis ha Ronaldo el akarja hagyni a Juventust, akkor szorítania kell azért, hogy a spanyol óriás nyélbe tudja ütni az Mbappé-üzletet még a jelenlegi átigazolási időszakban.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK