Martin Ødegaard búcsúja

A norvég játékos a közösségi médián keresztül búcsúzott a klubtól és a szurkolóktól.

„Több mint hat és fél évvel ezelőtt aláírtam a Real Madridhoz, és valóra váltottam egy álmomat. Azt, hogy viselhettem a habfehér mezt, és hogy játszhattam a Bernabéuban és a Bajnokok Ligájában a Real Madrid játékosaként. Nem is lehetnék büszkébb. 16 évesen jöttem ide, megkaptam a lehetőséget, hogy a világ legjobbjaitól és a példaképeimtől tanulhassak.”

„Rengeteget tanultam és nagyon élveztem ezt az utazást. Hálás vagyok mindenért, ami történt velem, és mindenért, amit tanultam. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített nekem jobbá válni és fejlődni a Real Madridnál. Edzőknek, csapattársaknak, fizioterapeutáknak, a klub munkatársainak és a szurkolóknak. Köszönöm!”

„Voltak jó és rossz időszakaim, de ilyen az élet és a futball. Sokkal erősebb lettem ezáltal, és sokkal jobban fel vagyok készülve arra, ami még előttem áll. Mostanában sokat beszélnek rólam, a távozásom indokairól. Csak annyit szeretnék mondani, hogy amiket mondanak, nem fedik a valóságot.”

„Nagyon sajnálom, hogy a sajtó valótlanságokat állít, mivel sokan elhiszik, amiket írnak. Megvannak a saját okaim, tudom, hogy mi az igazság, tudom, hogy mi történt, ezért is gondolom úgy, hogy az Arsenalba való átigazolásom a legjobb dolog, amit tehettem. Köszönöm.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK